Κεντρική Β' Εθνική B’ Εθνική – 2ος Όμιλος: Τα σενάρια για τα playoff

B’ Εθνική – 2ος Όμιλος: Τα σενάρια για τα playoff

playoffs1

«Κούρσα» για δύο η τελευταία θέση των playoff

Μία θέση έχει μείνει διαθέσιμη για τα playoff στον 2ο Όμιλο της Β’ Εθνικής Κατηγορίας. ΠανιώνιοςΠανελευσινιακός και Πρωτέας Βούλας έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους σ΄αυτά και μένει μόνο η τέταρτη ομάδα. Υποψήφιες για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης είναι το Παλαιό Φάληρο και το Αιγάλεω.

Ο Πανιώνιος έκανε περίπατο στον 2ο Όμιλο και κατέκτησε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια. Πρωτέας Βούλας και Πανελευσινιακός ακολουθούν και θα λύσουν τις διαφορές τους την τελευταία αγωνιστική. Η ομάδα της Ελευσίνας θέλει να κερδίσει εντός έδρας ώστε να βγει δεύτερη. Ο Πρωτέας θέλει να πάρει ο ίδιος το διπλό κόντρα στον Πανελευσινιακό, ώστε να τον αφήσει τρίτο και να έχει το πλεονέκτημα έδρας στα playoff. Στον πρώτο γύρο ο Πανελευσινιακός είχε κερδίσει τον Πρωτέα και αν το κάνει και τώρα θα πάει στα playoff με το σκορ στο 2-0 και δύσκολα θα μπορέσει να γίνει η ανατροπή.

Παλαιό Φάληρο

Το Παλαιό Φάληρο έχει το πλεονέκτημα για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στην κανονική διάρκεια. Ο ΑΟΠΦ μετράει μία νίκη παραπάνω από τους διώκτες του κι έτσι κρατάει την τύχη στα χέρια του. Με νίκη κόντρα στην Πεύκη καπαρώνει την τέταρτη θέση δίχως να τον νοιάζουν τα άλλα αποτελέσματα. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να ισχύσει ένα από τα παρακάτω σενάρια για να βγει τέταρτος:

  1. Νίκη Παλαιού Φαλήρου επί της Πεύκης
  2. Ήττα Παλαιού Φαλήρου και ήττα Αιγάλεω

Αιγάλεω

Το Αιγάλεω είναι το αντίπαλο δέος του Παλαιού Φαλήρου για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης. Την τελευταία αγωνιστική φιλοξενεί τον Έσπερο Καλλιθέας. Με νίκη του και παράλληλα ήττα του Παλαιού Φαλήρου θα βρεθεί εντός playoff, καθώς στην ισοβαθμία υπερτερεί (είχε κερδίσει με 10 πόντους τον ΑΟΠΦ και είχε χάσει με 2 πόντους).

  1. Νίκη Αιγάλεω και ήττα Παλαιού Φαλήρου
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο F4

Ο ΕΣΑΚΕ συνεχάρη τον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο F4 Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σε Fina…