Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών Απόλλων: Δείπνο μετά τη μεγάλη νίκη με τον Προμηθέα

Απόλλων: Δείπνο μετά τη μεγάλη νίκη με τον Προμηθέα

Apollon 2

Οι παίκτες του Απόλλων Πατρών είχαν μια ξεχωριστή βραδιά μετά τη σημαντική τους νίκη στο ντέρμπι με τον Προμηθέα. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο του Απόλλωνα απόλαυσαν ένα κοινό δείπνο σε ένα εστιατόριο της Πάτρας την Τρίτη το βράδυ, παίρνοντας την απαραίτητη ψυχολογία για τους επόμενους κομβικούς αγώνες στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι Πατρινοί:

«Την ευκαιρία να ξεφύγουν από την ρουτίνα των προπονήσεων είχαν το βράδυ της Τρίτης, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας.

Ενας εκ των φετινών χορηγών του Απόλλων Carna, το bar restaurant “Τalks”, παρέθεσε δείπνο σε όλα τα μέλη του τμήματος μπάσκετ ως μία επιβράβευση της προσπάθειας που έκανε η ομάδα η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στη επίτευξη του φετινού στόχου της.
Η ΚΑΕ Απόλλων Carna θέλει να ευχαριστήσει τον εκ των ιδιοκτήτων του bar restaurant “Talks” Θεόδωρο Κασσιανό και όλο το προσωπικό για την φιλοξενία και την άψογη εξυπηρέτηση.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα μας έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της χωρίς προβλήματα ενόψει του Κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…