Κεντρική Β' Εθνική Αναγέννηση Καρδίτσας: «Η διαιτητική τριάδα έκλεψε τη νίκη από την ομάδα μας»

Αναγέννηση Καρδίτσας: «Η διαιτητική τριάδα έκλεψε τη νίκη από την ομάδα μας»

Αναγέννηση Καρδίτσας

Ανακοίνωση για τη διαιτησία με τον Ναύαρχο Βότση από την Αναγέννηση Καρδίτσας

Η Αναγέννηση Καρδίτσας εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κατά των διαιτητών μετά την ήττα της από τον Ναύαρχο Βότση. Συγκεκριμένα, σημειώνει ότι η διαιτητική τριάδα με τις αποφάσεις της καθόρισε τον νικητή, δεν σεβάστηκαν τον αγώνα της ομάδας και «έγειραν» την πλάστιγγα προς τη γηπεδούχο ομάδα.

Αναλυτικά:

«Στην Ελλάδα του 2023 υπάρχουν και συντηρούνται ακόμη:

_ Το μέσο, ο «γνωστός» του γνωστού που θα μας κάνει μια δουλειά.

_ Η παρέμβαση ενός πολιτικού για να «τρέξει» ένα θέμα σου.

_ Καταστροφές και παραλήψεις για να «βγούνε» όλοι και να ξεκινήσουν την αναδιοργάνωση ως άλλοι σωτήρες.

_ Η φράση: ωχ αδερφέ που να μπλέξω τώρα.

_ Η απόλυτη «κάλυψη» της εξουσίας σε όλα της τα επίπεδα.

Σε όλα τα παραπάνω θα θέλαμε να προσθέσουμε τις λέξεις: διαιτητές, ομάδες, συμφέροντα, γνωστοί, φίλοι, ομάδες δορυφόροι, στοίχημα…

Μια τριάδα διαιτητών (Παπαγερίδης-Ντόγκας-Χατζηχαρίσης) έκλεψαν με τις αποφάσεις τους τη νίκη από την ομάδα μας. Δεν σεβάστηκαν τον αγώνα που δώσαμε για τη νίκη. Προσπάθησαν να «γείρει» το παιχνίδι προς την γηπεδούχο ομάδα. Να μην μας αφήσουν να βρούμε ρυθμό με τα «ανάποδα» σφυρίγματα τους που σε ένα «κλειστό» παιχνίδι ήταν τα εξής:

Μια διευκρίνιση. ΌΛΑ τα σφυρίγματα ΑΛΛΑΞΑΝΕ από τον Πρώτο Διαιτητή (που βρισκόταν στο κέντρο) ενώ είχαν δοθεί από τους διαιτητές που ήταν ΔΙΠΛΑ.

1_ Κατοχή μπάλας σε αντίπαλο μετά από ριμπάουντ του Κακαββούλα και χωρίς να έχει κατοχή (σφυρίχτηκε μπροστά στον πάγκο μας με την εξήγηση ότι πάτησε γραμμή).

2_ Φάουλ του Τσιώτα σε καθαρό κόψιμο της μπάλας ψηλά.

3_ Δύο συνεχόμενα φάουλ στον Καλλιάρα σε δύο συνεχόμενες φάσεις. Με αποκορύφωμα τεχνική ποινή.

4_ Μη καταλογισμός αντιαθλητικού φάουλ στον Ζώρζο ενώ προσπάθησε να κλέψει τη μπάλα. Αγκωνιά στο στήθος του παίκτη μας καθώς δεν μπορούσε να συνεχίσει τον αγώνα.

5_ Εύστοχο σουτ τριών πόντων ενώ έχει λήξει ο χρόνος επίθεσης.

6_ Τεχνική ποινή στον πάγκο ενώ διαμαρτυρήθηκε με πολύ κόσμιο τρόπο ο Προπονητής μας σε σπρώξιμο παίκτη μας, μπροστά στη γραμματεία. Ενώ δεν μίλησε ΚΑΝΕΝΑΣ από τον πάγκο καθώς βρισκόμασταν στα τελευταία δευτερόλεπτα και είχαμε δει το «έργο».

7_ Αντιαθλητικό φάουλ στον Καλλιάρα, ενώ έχουμε πάρει το αμυντικό ριμπάουντ και αντίπαλος παίκτης έκανε τουλάχιστον 4 φάουλ για να του πάρει την μπάλα.

8_ Ενώ αντίπαλος παίκτης έχει κάνει μπρος – πίσω και έχει ΣΦΥΡΙΧΤΕΙ από τον διαιτητή που βρίσκεται δίπλα του. Ο Πρώτος άλλαξε το σφύριγμα σε φάουλ υπέρ της αντίπαλης ομάδας.

Δυστυχώς όλα τα παραπάνω έγιναν από το τρίτο δεκάλεπτο έως το τέλος του αγώνα με αποκορύφωμα σχεδόν τα περισσότερα σφυρίγματα να δοθούν στα τελευταία 2 λεπτά.

Ο αγώνας καταγραφόταν. Δυστυχώς όμως κανένας δεν θα ζητήσει το video γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπήκε στον κόπο να δει και το video του αγώνα με Πρωτέα Γρεβενών που κόψαμε και τις φάσεις για να τους το κάνουμε και πιο εύκολο.

Ως ομάδα ΠΡΩΤΗ φορά κάναμε ένσταση για συγκεκριμένες φάσεις που μάλιστα τεχνηέντως ο πρώτος διαιτητής ΠΡΑΣΠΑΘΗΣΕ να κλείσει το φύλλο αγώνος χωρίς να μπορέσουμε να την πραγματοποιήσουμε.

Ζητάμε αν υπάρχει ομάδα έρευνας στην ΕΟΚ να παρακολουθήσει ΟΛΑ τα video των παιχνιδιών τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές και όχι μόνο από τον όμιλο μας. Αν το κάνει, θα καταλάβει η ΕΟΚ και ο κ. Λιόλιος ότι υπάρχουν άνθρωποι στην ομοσπονδία που κάνουν «χάρες» σε ομάδες τοποθετώντας τριάδες που έχουν τον «τρόπο» και τα σφυρίγματα να ευνοήσουν συγκεκριμένες ομάδες.

Ζητάμε από τον κ. Λιόλιο να υπάρχουν Νόμοι και για τις ομάδες που ζούνε αλλοιώσεις αποτελεσμάτων για να γνωρίζουν / γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε «ζώα» που χορεύουμε όπως παίζει το όργανο ένας διαιτητής αλλά μέρος ενός αθλήματος που παίζεται επί ίσοις όροις για όλους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…