Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Τρικυμία στην Πυλαία (vids)

Τρικυμία στην Πυλαία (vids)

Μαλαμάς – Παπαθεοδώρου τρικυμία

Φαλτσοσφυριγμάτων συνέχεια. Σε τρικυμία το διαιτητικό τρίο.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον Κολοσσό, σ’ ένα ματς που έγινε ντέρμπι. Σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Πόσο μάλλον όταν δεν είναι λεπτομέρειες. Οι διαιτητές (ΠουρσανίδηςΤαρενίδηςΜαλαμάς) βρέθηκαν σε… τρικυμία. Κι επειδή δεν γράφουμε τίποτα στην τύχη, δείτε τα βίντεο δύο καθοριστικών φάσεων.

Είμαστε στην περίοδο, με το σκορ στο 86-82 και 14’’ να απομένουν για τη λήξη. Ο Τζέιμς επιχειρεί να σκοράρει με σουτ τριών πόντων. Του γίνεται φάουλ στο χέρι, στην προσπάθειά του, το οποίο και δεν σφυρίζεται. Αν σφυριζόταν θα έπρεπε να δοθούν τρεις (3) βολές.

Ούτε φάουλ, ούτε κατοχή

Αντί για αυτό ο παίκτης του Κολοσσού χρεώνεται με Τεχνική Ποινή, για φλοπινγκ. Οι διαιτητές είδαν τα… πόδια κι όχι τα χέρια. Ως εδώ, άντε και να πούμε ότι απλά έκαναν λάθος. Η τρικυμία δεν είχε τέλος.

Σουτάρει ο παίκτης του ΠΑΟΚ τη βολή και μετά το τάιμ άουτ η μπάλα δίνεται (ΚΑΚΩΣ) για επαναφορά στους γηπεδούχους. Λάθος. Η επαναφορά έπρεπε να δοθεί στον Κολοσσό, γιατί τη στιγμή της Τεχνικής Ποινής είχε γίνει προσπάθεια για σουτ, η μπάλα ήταν στον αέρα, καμία ομάδα ΔΕΝ είχε κατοχή κι έπρεπε να δοθεί τζάμπολ.

Η μπάλα έπρεπε να δοθεί -σύμφωνα με το βέλος εναλλασσόμενης κατοχής, που εκείνη την στιγμή έδειχνε Κολοσσό– στους φιλοξενούμενους. Άρα, -3 βολές, +1 για τον ΠΑΟΚ, πάρε και την μπάλα δώρο. Μιλάμε για τρικυμία.

Τεχνική ποινή; Σε καμία περίπτωση

Το δεύτερο βίντεο είναι λίγο… χειρότερο. Ο διαιτητής δεν ξέρει τι να δώσει και δίνει Τεχνική Ποινή στον Γκοτζογιάννη, γιατί έδενε το πόδι του παίκτη της ομάδας του!

Αν έπρεπε να δώσει κάτι, ήταν παράβαση εκτός ορίων, αφού τη στιγμή που ο Κένταλ πιάνει την μπάλα, τον αγγίζει παράγοντας της ομάδας του, που είναι εκτός ορίων. Άρα, αυτόματα τον καθιστά κι αυτόν εκτός ορίων.
Δύο φάσεις, όπου οι διαιτητές… τα θαλάσσωσαν. Και τα βίντεο τους εκθέτουν.

  • ΛΑΥΡΙΟ - ΜΑΡΟΥΣΙ

    Λαύριο – Μαρούσι 76-90

    Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…
  • vlado jankovic karditsa apollon patras

    Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

    «Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 90-74 (vid)

Η Ρεάλ έκανε εύκολα το 1-0 Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να δυσκολευτεί διατήρησε το πλεονέκτημα έ…