Κεντρική Γυναίκες Στο Ταλίν με την Εσθονία η Εθνική

Στο Ταλίν με την Εσθονία η Εθνική

Μαριέλλα Φασούλα Εθνική

Η αυλαία των προκριματικών πέφτει στο Ταλίν για την Εθνική.

Το τελευταίο παιχνίδι στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων για το Eurobasket 2023, δίνει σήμερα (18:00, ΕΡΤFLIX), η Εθνική γυναικών στο Ταλίν. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στη διοργάνωση θέλει να ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της με νίκη και να πιστοιήσει πως ήταν η καλύτερη ομάδα του ομιλου. Άλλωστε το γεγονός πως είχε εξασφαλισει από την πρώτη αγωνιστική την πρωτιά στον όμιλο δεν άφησε πολλά περιθώρια για κάτι διαφορετικό.

Ο Πέτρος Πρέκας στην προετοιμασία γι΄αυτόν τον αγώνα έδωσε έμφαση στην τακτική και στον τρόπο που θα πρέπει οι διεθνείς να αντιμετωπίσουν και να σταματήσουν τις αντιπάλους τους. Άλλωστε η Εσθονία έχει ένα επιπλέον κίνητρο καθώς θα αγωνιστεί μπροστά στο κοινό της, και θέλει να διασκεδάσει τις άσημες εντυπώσεις του αγώνα με τη Μ. Βρετανία.

Το ζητούμενο για τον ομοσπονδιακό τεχνικό είναι η Εθνική να μπει δυναμικά από την αρχή της αναμέτρησης, να επιβάλει τον ρυθμό της και να μην αφήσει περιθώρια στην Εσθονία να κάνει το παιχνίδι της.

Και αν στην Εσθονία τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, την ίδια ώρα στη Μεγάλη Βρετανία θα… πέσουν κορμιά. Η Βρετανική Εθνική ομάδα υποδέχεται την Πορτογαλία, εκεί που οι φιλοξενούμενες θέλουν νίκη για να εξαντλήσουν τις πιθανότητες να περάσουν ως μία από τις τέσσερις καλύτερες δεύτερες.

Το σημερινό πρόγραμμα και η βαθμολογία του ομίλου:

18.00 Μεγάλη Βρετανία –Πορτογαλία
18.00 Εσθονία – Ελλάδα

Βαθμολογία
1.Ελλάδα 9
2.Πορτογαλία 8
3.Μεγάλη Βρετανία 7
4.Εσθονία 6

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Basket League: Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον η τελευταία πράξη του TOP 6 της Basket League

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται το σημερινό πρόγραμμα της Stoiximan Basket League. Ολοκληρ…