Κεντρική Γυναίκες Σπανού: «Να ακολουθήσουμε το πλάνο μας»

Σπανού: «Να ακολουθήσουμε το πλάνο μας»

spanou

Στα στοιχεία που θα δώσουν τη νίκη στην Εθνική αναφέρθηκε η Άρτεμις Σπανού.

Η Εθνική Γυναικών αντιμετωπίζει την Πορτογαλία (9/2, 22:30) και την Εσθονία (12/2, 18:00) για την τελική ευθεία των «παραθύρων» του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Η Άρτεμις Σπανού αναφέρθηκε στη σημασία των δυο αγώνων, τονίζοντας ότι το κίνητρο είναι υψηλό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της: «Είναι δύο παιχνίδια που θέλουμε να κερδίσουμε και να κλείσουμε το παράθυρο θετικά, έτσι όπως το ξεκινήσαμε. Ξέρουμε ότι η πρόκριση δεν έχει εξασφαλιστεί και μαθηματικά οπότε θα πρέπει να δείξουμε συγκέντρωση, να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να κερδίσουμε τους αντιπάλους».

«Είναι μεγάλο το κίνητρο να περάσουμε το καλοκαίρι στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ. Εμείς με την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάσαμε από την έναρξη των προκριματικών έχουμε καταφέρει να είμαστε μια ανάσα από την επίτευξη του στόχου μας. Οπότε πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη και να εξασφαλίσουμε την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι, με την Πορτογαλία όπου θα είναι και το πιο σημαντικό. Δεν έχουν κριθεί όλα ακόμα, πρέπει να μείνουμε με το κεφάλι χαμηλά με συγκέντρωση και ο,τι έχουμε κάνει στα προηγούμενα παράθυρα να επαναλάβουμε και στα δύο τελευταία παιχνίδια».

Η Αρτεμις Σπανού μίλησε και για το πρώτο παιχνίδι της Εθνικής με αντίπαλο την Πορτογαλία. «Είναι μια σκληρή ομάδα, την είχαμε αντιμετωπίσει και τον Νοέμβριο του 2021 στην Ξάνθη. Ξέρουμε ότι είναι μια ομάδα που έχει ακόμα ελπίδες να διεκδικήσει την πρόκριση. Θέλει να μας κερδίσει, παίζει στη χώρα της και ο κόσμος θα είναι μαζί της. Έχουν και αυτοί το κίνητρο της πρόκρισης. Θα μπουν λοιπόν δυνατά, θα πιστεύουν ότι μπορούν να μας κερδίσουν, οπότε από την πλευρά μας θα πρέπει να μπούμε από την πρώτη στιγμή με το μυαλό και το σώμα ”δυνατό”».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…