Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Σερέλης και στο βάθος Λάσο

Σερέλης και στο βάθος Λάσο

Χρήστος Σερέλης

Ο Χρήστος Σερέλης επιστρέφει, ο Πάμπλο Λάσο έρχεται.

Ο Χρήστος Σερέλης, σχεδόν ένα χρόνο μετά επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, για να αποτελέσει τη μεταβατική περίοδο από το τέλος Ράντονιτς και την έναρξη της συνεργασίας με τον Πάμπλο Λάσο.

Οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες τρέχουν στον Παναθηναϊκό, το διαζύγιο με τον Ντέγιαν Ράντονιτς έχει μπει στην τελική ευθεία και αυτό που απομένει είναι οι ανακοινώσεις. Ο Μαυροβούνιος αποδείχθηκε πολύ σκληρός διαπραγματευτής, άλλωστε είχε στρογγυλοκαθίσει στο διετούς διάρκειας κλειστό συμβόλαιό του και δεν ήθελε να αποχωρήσει με… μισοάδεια χέρια. Ο Παναθηναϊκός έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη, του δίνει την αποζημίωση αυτής της σεζόν αλλά και μέρος της επόμενης και έτσι απαλλάσσεται από την παρουσία του.

Σε ότι αφορά το αύριο τώρα, ο Χρήστος Σερέλης μετά την περυσινή του παρουσία, ακολουθεί ξανά τη διαδρομή Λαύριο – ΟΑΚΑ. Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο, ακόμα, είναι αν θα καθίσει στην άκρη του πάγκου ως το τέλος της σεζόν ή για κάποιο χρονικό διάστημα, έως ότου αναλάβει ο Πάμπλο Λάσο.

Οι συζητήσεις της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τον Ισπανό τεχνικό έχουν ευοδωθεί, φαίνεται πως ο άλλοτε προπονητής της Ρεάλ έχει πει το ναι και αυτό που απομένει είναι αν θα αναλάβει από φέτος ή από τη νέα σεζόν.

Σε κάθε περίπτωση ο Χρήστος Σερέλης θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό ως συνεργάτης του Λάσο, κάτι που σημαίνει πως ήρθε η ώρα της λύσης της συνεργασίας με τους υπάρχοντες βοηθούς (Βόβορα, Γιαπλέ), από τη στιγμή που είναι δεδομένο πως οι Μπόσκοβιτς αλλά και Γκάτσεβιτς (γυμναστής) θα ακολουθήσουν τον Ράντονιτς και την πόρτα της εξόδου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Elite League: Στα Άνω Λιόσια το Final 4

Το τριήμερο 17-19 Μαΐου το Final 4 της ΕΟΚ στα Άνω Λιόσια Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων θα φ…