Κεντρική Ελλάδα Πρέκας: «Οι δυο χειρότερες εμφανίσεις μας»

Πρέκας: «Οι δυο χειρότερες εμφανίσεις μας»

Εθνική γυναικών Πέτρος Πρέκας

Απογοητευμένος από τις εμφανίσεις ο Πέτρος Πρέκας.

Η Εθνική γυναικών ολοκλήρωσε με επιτυχία τις υποχρεώσεις της στα «παράθυρα» του Ευρωμάσκετ, επικρατώντας της Εσθονίας στο Ταλίν με 65-67. Ωστόσο παρά τη νίκη, ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Πέτρος Πρέκας δεν ήταν ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτριών του, εκφράζοντας την απογοήτευση του για τις τελευταίες εμφανίσεις της Εθνικής.

Παράλληλα δηλώσεις μετά το πέρας του αγώνα έκανε και η Εβίνα Σταμάτη, σημειώνοντας ότι η νίκη είναι σημαντική αφού η εξασφάλιση του εισιτηρίου για το Ευρωμπάσκετ έχει επιτευχθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέτρου Πρέκα:

«Κάναμε τις δυο χειρότερες εμφανίσεις μας. Επειδή μαθηματικά σχεδόν είχαμε προκριθεί ίσως να υπήρχε μια χαλαρότητα από την πλευρά μας. Είναι σημαντικό που έγινε τώρα και δεν μας κοστίζει. Θα εξετάσουμε την απόδοσή μας και θα την διορθώσουμε. Ο στόχος ήταν η πρόκριση στο ευρωμπάσκετ, περάσαμε ως πρώτοι στον όμιλο και μια αγωνιστική πριν το τέλος. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και στο παράθυρο αυτό δεν δείξαμε την εικόνα που μας αντιπροσωπεύει. Είναι σημαντικό που η Ελλάδα προκρίνεται στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Αυτό που θα κοιτάξουμε είναι να έχουμε μια καλή πορεία και να γίνει αυτό ένα έναυσμα για να μαζέψουμε περισσότερα κορίτσια στο μπάσκετ γυναικών».

Από την πλευρά της η Εβίνα Σταμάτη ανέφερε… «Η απόδοση μας δεν ήταν αυτή που αρμόζει, σε αυτή την ομάδα. Το αποτέλεσμα είναι στο τέλος αυτό που μετράει. Το σημαντικό είναι ότι κρατάμε την νίκη και ότι έχουμε περάσει στο Ευρωμπάσκετ για άλλη μια φορά και είμαστε χαρούμενες για αυτό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Ιστορική μέρα για την Ελευθερία και το Μοσχάτο

Άντε με το καλό! Σημαντική ημέρα για την Ελευθερία Μοσχάτου σήμερα. Η Ελευθερία Μοσχάτου α…