Κεντρική Basket League Καρδίτσα Ιαπωνική Παπανικολόπουλος: «Όταν σπάσαμε έγιναν καταιγιστικά λάθη»

Παπανικολόπουλος: «Όταν σπάσαμε έγιναν καταιγιστικά λάθη»

ASK Papanikolopoulos 950x533 1

Πολλά τα λάθη της Καρδίτσας, είπε ο Νίκος Παπανικολόπουλος.

Η Καρδίτσα δεν τα κατάφερε στην Πάτρα, καθώς ηττήθηκε από τον Προμηθέα με 76-66. Ο Νίκος Παπανικολόπουλος στη υνέντευξη Τύπου μίλησε για την ποιότητα του Προμηθέα, τονίζοντας πως η ομάδα του «έσπασε» στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Παπανικολόπουλου:

«Συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη νίκη και γενικά για την πορεία του. Τον τελευταίο μήνα έχει αφομιώσει το τι ζητάει ο προπονητής και παίζει εξαιρετικά. Από την πλευρά μας κάναμε μια προσπάθεια σοβαρή, ειδικά στο 1ο ημίχρονο που ελέγχαμε το παιχνίδι. Ημάσταν απόλυτα σοβαροί και στην άμυνα και στην επίθεση, πήραμε αυτό το οποίο μας έδινε ο Προμηθέας.

Στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στο 3ο δεκάλεπτο πήγαμε σε πάρα πολλές κατοχές ατομικά. Αυτό είχε ως συνέπεια να μαζέψουμε συνολικά είκοσι λάθη κάτι το οποίο δεν είναι χαρακτηριστικό της ομάδας μας. Από την τρανζίσιον άμυνα και από την έλλειψη συγκέντρωσης δώσαμε εύκολους πόντους στον Κουλμπόκα ο οποίος ήταν βαρόμετρο στο παιχνίδι και βρεθήκαμε από εκεί που ήμασταν +7 πόντους μπροστά να κυνηγάμε την μπάλα στις τελευταίες περιόδους.

Ο Προμηθέας είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα η οποία ξέρει να παίζει στις κρίσημες κατοχές! Εμέίς κάναμε λάθη και έτσι ήρθε μια δίκαιη νίκη!

Η ομάδα μας καταβάλει μεγάλη προσπάθεια. Υπάρχει ένα φανερό πρόβλημα συνοχής που είναι λογικό να εμφανίζεται. Οι ομάδες οι οποίες δεν είναι μαζί από την αρχή της χρονιάς σπάνε εύκολα. Αυτό συνέβη και σε εμάς στην 3η περίοδο, όσο πήγαινε το παιχνίδι εκεί που έπρεπε και ήμασταν συνεπείς και στην άμυνα και στην επίθεση, χάναμε από μια πολύ καλύτερη ομάδα από εμάς».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
  • karditsa lavrio 1

    Λαύριο – Καρδίτσα 88-95

    Διπλό παραμονής για την Καρδίτσα Η Καρδίτσα πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό στο Λαύριο, καθώ…
  • Romello White

    Καρδίτσα: Εγχειρίστηκε ο Ρομέλο Ουάιτ

    Σε επιτυχημένη εγχείρηση υποβλήθηκε ο Ρομέλο Ουάιτ. Η διοίκηση της Καρδίτσας γνωστοποίησε …
Περισσότερα σε Καρδίτσα Ιαπωνική

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…