Κεντρική Γ' Εθνική Πανναξιακός: «2 αεροπλάνα, 1 λεωφορείο, 2 πλοία για να αγωνιστούμε 40 λεπτά»

Πανναξιακός: «2 αεροπλάνα, 1 λεωφορείο, 2 πλοία για να αγωνιστούμε 40 λεπτά»

pannaxiakos 1

Η οδύσσεια του Πανναξιακού στην Κρήτη

Ο Πανναξιακός πανηγύρισε ακόμη μία σημαντική νίκη αυτή τη φορά στην Κρήτη κόντρα στον Εργοτέλη. Η ομάδα της Νάξου πέρασε, όμως, μία πραγματική οδύσσεια για να γυρίσει από την Κρήτη στο νησί της.

Όπως έκανε γνωστό ο Πανναξιακός, η αποστολή της ομάδας χρειάστηκε 2 αεροπλάνα, 1 λεοφωρείο και 2 πλοία για να ολοκληρωθεί η αποστολή της κόντρα στον Εργοτέλη.

Αναλυτικά:

«Η λέξη δυσκολία και η λέξη Κυκλαδίτικη ομάδα δυστυχώς μέχρι σήμερα είναι δύο έννοιες ταυτόσημες!

Η αποστολή της ομάδας μας ξεκίνησε σήμερα το πρωί από το αεροδρόμιο της Νάξου στις 11:10 με προορισμό το Ελευθέριος Βενιζέλος όπου εκεί άλλαξε πτήση και στις 12:20 αναχώρησε από το Ελ. Βενιζέλος με τελικό προορισμό το Νίκος Καζαντζάκης.

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για τις 17:00 και θα αναχωρουσαμε στις 21:00 από το λιμάνι του Ηρακλείου με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά όπου το πρωί θα αλλάζαμε πλοίο και θα μπαίναμε στο Blue star Delos για την επιστροφή στο νησί μας!

Οδύσσεια από μόνο του…

Χθες όμως πληροφορηθηκαμε ότι το Κρήτη που θα μας μετέφερε από Ηράκλειο για Αθήνα υπέστη μηχανική βλάβη στο λιμάνι του Πειραιά και έτσι ακυρώθηκε το σημερινό δρομολόγιο.

Και κάπου εδώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρία ANEK LINES Οfficial η οποία από την πρώτη στιγμή απέδειξε πόσο σοβαρή εταιρία είναι και πόσο σέβεται τους επιβάτες της, γιατί ακόμα και σε μια αναποδιά που έτυχε, λειτούργησε αποτελεσματικά με σκοπό να μας εξυπηρέτησουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε λοιπόν από χθες το προσωπικό της εταιρίας με τον Πρόεδρο της ομάδας μας κ. Φλεριανό, κανονίστηκε μετά την λήξη του σημερινού αγώνα να μας παραλάβει ένα πούλμαν από το γήπεδο του Λίντο και να μας μεταφέρει από το Ηράκλειο προς τα Χανιά και το λιμάνι της Σούδας όπου τελικά η ομάδα μας επιβιβάστηκε στο πλοίο Blue star Horizon και βρίσκεται πλέον εν πλω για το ταξίδι της επιστροφής προς το λιμάνι του Πειραιά.

Και στο γήπεδο του Λίντο πιο πριν είχε αγώνα βόλλευ που άργησε να τελειώσει και ξεκινήσαμε με 25 λεπτά καθυστέρηση τον αγώνα.

Και άγχος όλοι ακόμα και στη Νάξο. Θα προλάβεις ή δεν θα προλάβεις;

2 αεροπλάνα, 1 λεοφωρειο, 2 πλοία για να αγωνιστούμε 40 λεπτά σε αυτό το άθλημα που αγαπάμε και για να εκπροσωπησουμε το νησί μας με αξιοπρέπεια!

Όχι δεν πήγαμε να παίξουμε στη Νορβηγία!

Μέχρι την πανέμορφη Κρήτη μας πεταχτήκαμε!

Και γιατί τα γράψαμε όλα αυτά; Μήπως καταλάβουν όλοι τι τραβάμε οι Κυκλαδίτικες ομάδες για να κάνουμε κάτι που τόσο αγαπάμε και κάτι που για εμάς τους νησιώτες αποτελεί χαρά!

Καλή επιστροφή στην ομάδα μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Νίκη Αμαρουσίου: Παραμένει στον πάγκο ο Κατσούνης (pic)

Νίκη Αμαρουσίου και Σάββας Κατσούνης συνεχίζουν μαζί Με τον Σάββα Κατσούνη θα πορευτεί στο…