Κεντρική Διεθνή Μπρέσια: Δεν έκλεισε ξενοδοχείο στο Τορίνο

Μπρέσια: Δεν έκλεισε ξενοδοχείο στο Τορίνο

Μπρέσια

Πίστευε πως θα αποκλειστεί η Μπρέσια…

Η Μπρέσια είχε ελάχιστες ελπίδες να κερδίσει την Αρμάνι Μιλάνο στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, έτσι η ομάδα δεν έκλεισε ξενοδοχείο στο Τορίνο και αναγκάστηκε να επιστρέψει στη Μπρέσια, η οποία απέχει σχεδόν τρεις ώρες οδικώς από την πόλη που διοργανώνει το Κύπελλο Ιταλίας.

Η Τζερμάνι Μπρέσια ισοπέδωσε την ομάδα του Μιλάνο με 75-72 στον πρώτο αγώνα που έπαιξε στο F8 του Κυπέλλου Ιταλίας, με αποτέλεσμα να αποκλίσει την ομάδα της Euroleague από την διοργάνωση. Να σημειωθεί πως η Μπρέσια πήγε στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, έχοντας ένα ενεργό σερί έξι ήττων αγώνων στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Όπως αποδείχθηκε μετά την έναρξη του κυπέλλου, η ομάδα του EuroCup δεν είχε πολλές ελπίδες να κερδίσει την Αρμάνι.

Με αποτέλεσμα να μην κλέισουν ξενοδοχείο στο Τορίνο, οπότε αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στη πόλη τους, η οποία απέχει σχεδόν τρεις ώρες οδικώς από την πόλη που διοργανώνει το Coppa Italia. Η συντομότερη διαδρομή οδήγησης μεταξύ αυτών των δύο ιταλικών πόλεων είναι περίπου 230 χιλιόμετρα.

Η Μπρέσια θα πρέπει να επιστρέψει στο Τορίνο το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου (20:45 CET), όταν η ομάδα έχει προγραμματιστεί να αντιμετωπίσει την Πέζαρο στον ημιτελικό του κυπέλλου.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…