Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μονακό – Ρεάλ 91-95 (vid)

Μονακό – Ρεάλ 91-95 (vid)

brown monaco real madrid

Πήρε το ντέρμπι η Ρεάλ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι με τη Μονακό. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν έξυπνα και κατάφεραν να πάρουν στο τέλος τη νίκη με 95-91. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, το προβάδισμα στο σκορ άλλαζε συνεχώς, με την μπίλια να κάθετε στους φιλοξενούμενους. Φανταστικό παιχνίδι από τον Χεζόνια, που είχε 30 πόντους.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στα πρώτα λεπτά, με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ (8-9). Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, με τη Ρεάλ όμως να έχει τα ηνία του σκορ (20-24). Οι εναλλαγές στην πρωτοπορία του σκορ συνεχίστηκαν. Ο Μάριο Χεζόνια έκανε το παιχνίδι της ζωής του στο πρώτο μέρος, καθώς σημείωσε τους 20 πόντους από τους συνολικά 50 που πέτυχε η ομάδα του (46-50).

Η Μονακό βρήκε γιατρικό στην «πληγή Χεζόνια» στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά δεν κατάφερε να περιορίσει τα άλλα επιθετικά όπλα της Ρεάλ. Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι με τις δύο ομάδες να δίνουν μεγάλη μάχη (71-70). To παιχνίδι κρίθηκε πραγματικά στα τελευταία δευτερόλεπτα. Η Ρεάλ είχε το προβάδισμα με 91-88 37′ πριν το τέλος, αλλά οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν για την ανατροπή.

Ο Γιουλ από τη γραμμή των βολών αύξησε τη διαφορά (88-92) και έδωσε μαξιλαράκι ασφαλείας στη Ρεάλ 20′ πριν το τέλος. Στη συνέχεια, ακολούθησαν συνεχόμενες βολές, με τη Ρεάλ τελικά να παίρνει τη νίκη με 95-91.

Τα δεκάλεπτα: 20-24, 46-50, 71-70, 91-95

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…