Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Με αρκετά προβλήματα ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα

Με αρκετά προβλήματα ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα

Margaritis 281122 1

Χωρίς δύο ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ιωνικό, αμφίβολος ο Σάιμπερτ.

Την προετοιμασία του για το Κυριακάτικο ματς στον “Πλάτωνα“ κόντρα στον Ιωνικό (5/2, 19:15) ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ, με την αποστολή να ταξιδεύει για Αθήνα έχοντας σημαντικές απουσίες.

Συγκεκριμένα, ο Τζόρνταν Σάιμπερτ ακολούθησε το πρώτο μέρος της προπόνησης ενώ ο Χρήστος Σαλούστρος συνέχισε το ατομικό. Τέλος εκτός τίθεται και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, με τον σέντερ του «Δικεφάλου» να ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Ωστόσο ο Αμερικανός ταξίδεψε με την αποστολή για Αθήνα, χωρίς όμως να είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής της Basketleague, και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά:

Με αρκετά προβλήματα και με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο PAOK Sports Arena, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco για τον αγώνα με το Ιωνικό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 19:15 (ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3) για την 15η αγωνιστική της Basket League.

Ο Jordan Sibert συμμετείχε σε ένα μέρος της προπόνησης και θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Αθήνα, χωρίς ωστόσο να είναι έτοιμος, ενώ ο Χρήστος Σαλούστρος έμεινε και σήμερα εκτός προπόνησης, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα.

Εκτός προπόνησης έμεινε και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ mateco ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και δεν ταξίδεψε με την αποστολή της ομάδας, η οποία αναχώρησε για την Αθήνα σήμερα το μεσημέρι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…