Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Κύπελλο F8: Ως τις 13/2 η αίτηση ενδιαφέροντος για εισιτήρια

Κύπελλο F8: Ως τις 13/2 η αίτηση ενδιαφέροντος για εισιτήρια

final8 τικετς

Εώς τις 13/2 η αίτηση ενδιαφέροντος για εισιτήρια του Final 8.

Η ΕΟΚ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, μέσω της οποίας θέλησε να γνωστοποιήσει ότι οι αιτήσεις ενδιαφερόντος για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος θα είναι διαθέσιμες εώς και τις 13/2.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ομοσπονδία:

Το Ηράκλειο ετοιμάζεται να υποδεχθεί το Κύπελλο ΟΠΑΠ Final 8 και οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να κάνουν προκράτηση εισιτηρίων διαδικτυακά ως και τις 13 Φεβρουαρίου με ένα κλικ ΕΔΩ.

Οι επτά καλύτερες ομάδες του α’ γύρου της Basket League και ο κάτοχος του UNICEF Trophy, Πανιώνιος, δίνουν ραντεβού στο Ηράκλειο Κρήτης, 16-19 Φεβρουαρίου και τα εισιτήρια διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster. Οι φίλαθλοι μπορούν να κάνουν αίτηση ενδιαφέροντος αναφέροντας παράλληλα την κατηγορία εισιτηρίων για την οποία ενδιαφέρονται. Να σημειωθεί πως το ένα εισιτήριο αφορά το σύνολο των επτά αγώνων που μπορεί να διεξαχθούν (τέσσερις προημιτελικοί, δύο ημιτελικοί, τελικός).

Οι κατηγορίες είναι οι εξής:

Κατηγορία 4: 69 ευρώ

Κατηγορία 3: 80 ευρώ

Κατηγορία 2: 99 ευρώ

Κατηγορία 1: 130 ευρώ

Κατηγορία Gold: 170 ευρώ SOLD OUT

Κατηγορία Platinum 2: 239 ευρώ SOLD OUT

Κατηγορία Platinum 1: 259 ευρώ SOLD OUT

Κάθε φίλαθλος μπορεί να κάνει προκράτηση για δύο εισιτήρια. Οι θέσεις θα δοθούν τυχαία, ανάλογα πάντα με την κατηγορία που έχει επιλέξει ο κάθε φίλαθλος, με βάση τον αριθμό ΑΜΚΑ.

Η ασφάλεια των φιλάθλων είναι κύριο μέλημα της ΕΟΚ και γι’ αυτό το λόγο η λίστα με τις προκρατήσεις θα διασταυρωθεί με τη βοήθεια των αρχών. Επίσης, κατά την είσοδό τους στο γήπεδο θα πρέπει μαζί με το εισιτήριο να επιδεικνύεται και η αστυνομική ταυτότητα.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και επίσης όσοι ανήλικοι από τους δικαιούχους δεν έχουν ακόμα Αστυνομική Ταυτότητα να βάζουν στο πεδίο την λέξη ΠΑΙΔΙ.

Οι φίλαθλοι αναμένεται να λάβουν το εισιτήριό τους με την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Εάν κάποιος φίλαθλος δεν έχει λάβει το εισιτήριό του ως τις 15/2 παρακαλείται να στείλει email με τα στοιχεία του στο tickets@basket.gr.

Κλείσε τη δική σου θέση με ένα απλό «κλικ» ΕΔΩ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Σταμολάμπρου διετίας

Ανανέωσε για 2 χρόνια το συμβόλαιό της με τον Παναθηναϊκό, η Άννα – Νίκη Σταμολάμπρου. Ο Π…