Κεντρική Basket League Καρδίτσα Ιαπωνική Καρδίτσα: Προετοιμασία για Περιστέρι

Καρδίτσα: Προετοιμασία για Περιστέρι

Καρδίτσα

Στροφή στο Περιστέρι για την ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου.

Την προετοιμασία της για τον αγώνα κόντρα στο Περιστέρι (11/2, 17:00) άρχισε σήμερα η Καρδίτσα, που θα υποδεχτεί στο κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Μπουρούσης» την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη.

Την ίδια στιγμή, οι Θεσσαλοί ανακοινώνουν ότι στη διάθεση του κόσμου βρίσκονται τα εισιτήρια για τον αγώνα της 16ης αγωνιστικής με το Περιστέρι, δίνοντας τις απαραίτητες πληροφορίες και λεπτομέρειες για κάθε φίλο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν:

Στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» επιστρέφει η δράση για τον Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, ο οποίος το Σάββατο στις 5 μ.μ. υποδέχεται το φιλόδοξο και πλήρες Περιστέρι bwin.

Η σειρά των δύσκολων αγώνων συνεχίζεται για την ομάδα της Καρδίτσας που μετά την έξοδό της στην Πάτρα, προετοιμάζεται να αντιμετωπίσει ένα ποιοτικό σύνολο που πρωταγωνιστεί στη φετινή Basket League. Κόντρα στον Προμηθέα, ο Α.Σ.Κ. ήταν αξιόμαχος κι έδειξε στην πράξη ότι στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, δε χωρούν προγνωστικά ή ταμπέλες που διακρίνουν τις ομάδες σε φαβορί ή αουτσάιντερ σε ό,τι αφορά αναμετρήσεις με τέτοιο χαρακτήρα.

Όπως έχει τονιστεί, η συνέχεια της σεζόν δεν μπορεί παρά να λογιστεί ως προσπάθεια διαρκούς αντεπίθεσης για το μεγάλο στόχο της παραμονής κι έτσι, η ομάδα της πόλης μας γνωρίζει ότι εντός έδρας, θα χρειαστεί την πολύτιμη στήριξη των φιλάθλων της για να κατακτήσει νίκες που θα τη διατηρήσουν στην κατηγορία.

Το επερχόμενο ματς με το Περιστέρι, λοιπόν, είναι αυξημένων απαιτήσεων και ο Α.Σ.Κ. έχει στρέψει ήδη την προσοχή του στο συγκρότημα του Βασίλη Σπανούλη, προκειμένου να ανταποκριθεί στην ένταση και το βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης. Η ομάδα της Δυτικής Αττικής ισοβαθμεί στην 3η θέση της γενικής κατάταξης με την ΑΕΚ, έχει κοντράρει επί ίσοις όροις τους πρωτοπόρους και διεκδικητές του φετινού τίτλου, ενώ το μπάτζετ και το σύνολο που έχει δομήσει 39χρονος Λαρισαίος προπονητής δικαιούται να έχει αξιώσεις στη φετινή σεζόν.

Παρόλα αυτά, τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ κοιτάζει τη δική του αγωνιστική κατάσταση και αντιμετωπίζει την προσεχή αναμέτρηση ως έναν ακόμη «τελικό». Η αγωνιστική βελτίωση, η πίεση για αναζήτηση νικηφόρων αποτελεσμάτων και η δύναμη της έδρας είναι τα στοιχεία πάνω στα οποία ποντάρει η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου για να αντισταθμίσει την ποιότητα και τη δυναμική του αντιπάλου του, σε ένα ματς που αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον από το φίλαθλο κοινό της περιοχής.

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με το Περιστέρι

Από το πρωί της Δευτέρας ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων, για το σημαντικό ματς του Σαββάτου (5 μ.μ.) με αντίπαλο το Περιστέρι.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Τομείς BD, DD, ED (κάτω διάζωμα): Κανονικό εισιτήριο 15 €, παιδικό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών – γεννημένα έως και το 2007) 7 €.
Τομείς BU,CU, DU, EU (επάνω διάζωμα): Κανονικό εισιτήριο 10 €, παιδικό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών – γεννημένα έως και το 2007) 5 €, για ανέργους, φοιτητές, πολύτεκνους, ΑΜΕΑ εισιτήριο 7 €.
Πώς γίνεται η διάθεση των εισιτηρίων

H διάθεση των εισιτηρίων, γίνεται από τα γραφεία του ΑΣΚ, αλλά και ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster.gr (στον σύνδεσμο: https://www.ticketmaster.gr/seatingPlan.html?idProduct=2124237).

Σημειώνεται επίσης, ότι όλες οι θέσεις είναι ονομαστικές και αριθμημένες και η τοποθέτηση των φιλάθλων στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρά με την ακριβή θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό τους. Επίσης, για την πώληση των εισιτηρίων θα πρέπει να δίνεται το ονοματεπώνυμο και ο ΑΜΚΑ, ενώ κατά την είσοδο στο γήπεδο, οι φίλαθλοι θα πρέπει να διαθέτουν έγγραφο ταυτοποίησης.

Ηλεκτρονικά, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια που επιθυμούν οποιαδήποτε στιγμή μέσω της ticketmaster.gr, επιλέγοντας τη θέση που επιθυμούν. Επίσης, το ίδιο μπορεί να γίνει και στα γραφεία του ΑΣΚ στο ισόγειο της οδού Σταμούλη 3 στο κέντρο της πόλης. Τα γραφεία θα λειτουργούν καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8.30 το απόγευμα και το Σάββατο 10-1 το πρωί. Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ παροτρύνει όλους τους φιλάθλους να προμηθευτούν έγκαιρα και μέσω της προπώλησης τα εισιτήριά τους, ώστε να αποφευχθεί η καθυστέρηση κατά την είσοδο στο γήπεδο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
  • karditsa lavrio 1

    Λαύριο – Καρδίτσα 88-95

    Διπλό παραμονής για την Καρδίτσα Η Καρδίτσα πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό στο Λαύριο, καθώ…
  • Romello White

    Καρδίτσα: Εγχειρίστηκε ο Ρομέλο Ουάιτ

    Σε επιτυχημένη εγχείρηση υποβλήθηκε ο Ρομέλο Ουάιτ. Η διοίκηση της Καρδίτσας γνωστοποίησε …
Περισσότερα σε Καρδίτσα Ιαπωνική

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…