Κεντρική Basket League Καρδίτσα Ιαπωνική Καρδίτσα: Επί ποδός για το μεγάλο ματς με το Περιστέρι

Καρδίτσα: Επί ποδός για το μεγάλο ματς με το Περιστέρι

Ask Karditsas Peristeri

Έτοιμη να υποδεχτεί το Περιστέρι η Καρδίτσα.

Στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» επιστρέφει η δράση για την ομάδα της Καρδίτσας, ο οποία το Σάββατο (17:00) θα κληθεί να αντιμετωπίσει για την 16η αγωνιστική το Περιστέρι.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι Θεσσαλοί:

Στο πόδι βρίσκεται η Καρδίτσα και το φίλαθλο κοινό της περιοχής για το σπουδαίο εντός έδρας ματς του Σαββάτου, στο οποίο ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ υποδέχεται στις 5 μ.μ. το Περιστέρι bwin, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης».

Για τη 16η αγωνιστική της Basket League, η ομάδα της πόλης μας φιλοξενεί ένα επικίνδυνο και εξαιρετικά ικανό αντίπαλο που έχει στην τεχνική του ηγεσία έναν θρύλο του παγκόσμιου μπάσκετ και φέρελπι προπονητή, τον Βασίλη Σπανούλη. Η πορεία της ομάδας από τη Δυτική Αττική σε συνδυασμό με την πλειάδα διεθνών και με αξιοσημείωτη διαδρομή αθλητών που έχει στη σύνθεσή της, καθιστά το παιχνίδι εξαιρετικά ενδιαφέρον και με μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τους δύο «μονομάχους».

Για τον Α.Σ.Κ. τα περιθώρια στενεύουν και φυσικά κάθε παιχνίδι, ανεξαρτήτως δυσκολίας, αντιμετωπίζεται ως «τελικός», όσο ουτοπικός κι αν φαντάζει αυτός ο χαρακτηρισμός. Οι «κυανόλευκοι» γνωρίζουν ότι πρέπει να βλέπουν το κάθε ματς ως αφορμή για τόνωση της βαθμολογικής τους συγκομιδής, ακόμη κι αν χρειάζεται μία μεγάλη υπέρβαση για να επιτευχθεί αυτό. Και εύλογα, όταν μιλάει κανείς για υπέρβαση, στην εξίσωση μπαίνει αυτόματα και η σημασία της έδρας, με την παρουσία του κόσμου στο «Γιάννης Μπουρούσης» να είναι εκείνη που αλλάζει τα δεδομένα, τις πιθανότητες και δίνει στον Α.Σ.Κ. τη δύναμη να διεκδικεί αποτέλεσμα από κάθε αντίπαλο.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Καρδίτσα Ιαπωνική

Δειτε επισης

Πλήγμα με Ουάιτ για την Καρδίτσα

Πλήγμα με Γουάιτ, έως και 8 μήνες εκτός δράσης. Οι φόβοι για την κατάσταση του Ρομέλο Ουάι…