Κεντρική NBA Καμπάτσο: Μίλησε για την αποχώρηση του από τους Ντάλας
NBA

Καμπάτσο: Μίλησε για την αποχώρηση του από τους Ντάλας

erythroa jpg

Για την αποχώρησή του από το NBA μίλησε ο Φακούντο Καμπάτσο.

Ο γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα, Φακούντο Καμπάτσο σε δηλώσεις του μίλησε για την αποχώρησή του από τους Ντάλας Μάβερικς και το ΝΒΑ. Όπως πολλοί παίκτες πριν από αυτόν, ο Αργεντινός σταρ έμαθε για τη λύση συνεργασίας του από μέλη του Twitter και του NBA.

Αναλυτικα όσα δήλωσε ο γκάρντ του Ερυθρού:

«Έκανα τη δουλειά μου, εξασκήθηκα, δούλεψα σκληρά και περίμενα την ευκαιρία μου. Ωστόσο, τα πράγματα δεν κατέληξαν όπως τα φανταζόμουν. Έμαθα από το Twitter ότι θα ήμουν χωρίς συμβόλαιο. Όταν ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι έγραψε ότι οι  Ντάλας θα με έδιωχναν, ήξερα ότι κάτι συνέβαινε»

Εν τω μεταξύ, έβαλα όλη μου την ενέργεια στις προπονήσεις. Δεν είχα τίποτα να χάσω αποδεχόμενος την πρόκληση από το Ντάλας. Μετά πήγα στην Ευρώπη γιατί ήξερα ότι ήταν πιο εύκολο να βρω έναν ρόλο εκεί παρά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έπειτα εμφανίστηκε ο Ερυθρός Αστέρας. δίνοντάς μου την ευκαιρία να μπορώ να παίξω και να νιώθω σημαντικός. Είμαι πολύ χαρούμενος εκεί».

Όπως ανέφερε είχε πρόταση και από την πρώην ομάδα του Ρεάλ Μαδρίτης.

«Αναλύσαμε τις προσφορές. Υπήρχαν ομάδες όπως η Ρεάλ, με τις οποίες δεν μπορούσαμε να έρθουμε σε συμφωνία. Η σεζόν είχε ξεκινήσει καλά και αυτό περιέπλεξε τα πράγματα. Τελικά, τόσο η Ρεάλ όσο και εγώ κάναμε ό,τι μπορούσαμε, αλλά δεν μπορέσαμε ολοκληρώσουμε τη συμφωνία. Είμαι ευγνώμων για το ενδιαφέρον τους. Ποτέ δεν είχαμε κακή σχέση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Τα ζευγάρια των Playoffs και των Play-in στο NBA

Πως διαμορφώθηκαν τα ζευγάρια σε playoffs και play-in Tournament στο NBA. Έπεσε η αυλαία σ…