Κεντρική Basket League ΑΕΚ ΚΑΕ ΑΕΚ: Βρίσκεται στο πλευρό των σεισμόπληκτων της Τουρκιας

ΚΑΕ ΑΕΚ: Βρίσκεται στο πλευρό των σεισμόπληκτων της Τουρκιας

aek 2

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους θα συλλέξει η ΚΑΕ.

Στο πλευρό των σεισμόπληκτων της Τουρκίας και της Συρίας βρίσκεται η ΑΕΚ. Όπως γνωστοποίησε η κιτρίνη ΚΑΕ με ανακοίνωση της, θα συγκετρώσει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στα Λιόσια, στο πλαίσιο του αγώνα με το Λαύριο.
Αναλυτικά ‘οσα αναφέρει η «κιτρινόμαυρη»  ΚΑΕ:
Η τραγωδία στην Τουρκία και στη Συρία έχει συγκλονίσει την υφήλιο. Ο χαμός συνανθρώπων μας, ο πόνος των οικογενειών τους, αλλά και η αγωνία διαρκείας για τους αγνοουμένους έχει προκαλέσει σοκ στην παγκόσμια κοινότητα.
Η οικογένεια της ΑΕΚ BC προσεύχεται για τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν. Οι αξίες και τα ιδανικά μας μάς επιβάλλουν τα αυτονότητα. Ως εκ τούτου, στο περιθώριο της αναμέτρησης του Σαββάτου (11/02, 19:15), ΑΕΚ – Λαύριο, σε συνεργασία με τον Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Hellenic Red Cross αλλά και την ΚΑΕ Λαύριο – Megabolt , συλλέγουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας.
Όσοι φίλοι της Ομάδας μας επιθυμούν να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, θα έχουν τη δυνατότητα να το πράξουν από το πρωί (του Σαββάτου) στο εστιατόριο «1968» του Γηπέδου μας, στο Oλυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, και μετά τις 17:00, στην είσοδο των VIP και στην είσοδο του Τμήματος 6. Στα σημεία VIP και Τμήμα 6 θα υπάρχουν εθελοντές του Ε.Σ. για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας.
Οι φίλαθλοι του Λαυρίου θα έχουν τη δυνατότητα να συγκεντρώσουν τα δικά τους τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από αύριο, Πέμπτη (08/02), έως και την Παρασκευή (10/02), στα Γραφεία της ΚΑΕ Λαύριο (οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν προφανώς να προσφέρουν τη βοήθειά τους και στα επιλεγμένα σημεία του Ερυθρού Σταυρού, που αναγράφονται στην αφίσα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…