Κεντρική Διεθνή FΙΒΑ: Κληρώνει για τις Εθνικές Ομάδες Νέων (vid)

FΙΒΑ: Κληρώνει για τις Εθνικές Ομάδες Νέων (vid)

FIBA

Σε ζωντανή μετάδοση η κλήρωση των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων Νέων.

Σήμερα (14/2) στις 12.00 στο Φράιζινγκ της Γερμανία, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων Νέων. Αυτή η κλήρωση αφορά συνολικά 246 ομάδες και εκπροσωπούνται 48 ομοσπονδίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η κλήρωση των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων Νέων πραγματοποιείται σήμερα (14/2) στις 12.00 στο Φράιζινγκ της Γερμανίας. Μια κλήρωση που αφορά συνολικά 246 ομάδες και στην οποία εκπροσωπούνται 48 ομοσπονδίες.

Η Ελλάδα έχει το δικό της μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς θα μάθουν τους αντιπάλους τους οι εθνικές ομάδες Παίδων, Κορασίδων, Εφήβων, Νεανίδων, Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών με τους προβολείς να πέφτουν για την ελληνική πλευρά στο Ευρωπαϊκό Νέων Ανδρών, καθώς θα φιλοξενηθεί στην Κρήτη (8-16/7). Η Ελλάδα θα συμμετέχει στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Α’ Κατηγορίας με τις εθνικές ομάδες Νέων Ανδρών, Εφήβων, Παίδων και Κορασίδων και Β’ Κατηγορίας με τις εθνικές ομάδες Νέων Γυναικών και Νεανίδων. To “παρών” στην κλήρωση θα δώσουν ο Δήμος Ντικούδης, μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και υπεύθυνος εθνικών ομάδων, ο Ντίνος Σβερκούνος, γενικός διευθυντής της ΕΟΚ και η Σοφία Κλιγκοπούλου team manager της Εθνικής Γυναικών και της Εθνικής Γυναικών U20, ενώ επίσημη προσκεκλημένη της FIBA είναι η Εβίνα Μάλτση.

Δείτε τη λίστα όλων των διοργανώσεων:

youth teams
FΙΒΑ: Κληρώνει για τις Εθνικές Ομάδες Νέων (vid) 3

Η κλήρωση θα μεταδοθεί σε live streaming από το κανάλι YouTube της FIBA και μπορείτε να τη δείτε εδώ:

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…