Κεντρική Γυναίκες Eurocup women: Η προημιτελική φάση

Eurocup women: Η προημιτελική φάση

Eurocup women Reyer

Τον περασμένο Σεπτέμβρη είδαμε με έκπληξη για πρώτη φορά στη χώρα μας, πέντε ομάδες να δηλώνουν συμμετοχή στο Eurocup women. Oι τέσσερις έδωσαν προκριματικούς αγώνες για να μπουν στους ομίλους, δυστυχώς δεν τα κατάφερε καμία να περάσει, και ο Παναθηναϊκός ο οποίος εξαρχής είχε τοποθετηθεί εκεί, κατάφερε και βγήκε πρώτος στον δικό του όμιλο, όμως αποκλείσθηκε στη φάση των 32 από την Ελιζούρ Χολόν. Η οποία στα προκριματικά είχε αποκλείσει τις Εσπερίδες (χθες αποκλείστηκε από την Ρεγιέρ Βενέτσια στο καλάθι αφού το ελεύθερο τρίποντο που επιχείρησε στο τέλος ήταν άστοχο).

Η διοργάνωση έφτασε στην προημιτελική φάση, χωρίς να υπάρχει καμία από τις αντιπάλους των ελληνικών ομάδων… (φέτος δεν ισχύει η μεταφορά των τεσσάρων 5ων, 6ων ομάδων από την Ευρωλίγκα, συνεπώς αυτό που λέγαμε μέχρι πέρυσι φάση των οκτώ όπου είχε περάσει ο Ολυμπιακός, φέτος είναι κανονικά τα προημιτελικά), όπου ξεχώρισαν και βρίσκονται σε αυτή τρείς Γαλλικές ομάδες, δύο Ισπανικές και από μία Ιταλική, Τουρκική, Ισραηλιτική.

Τα ζευγάρια όπως έχουμε πει πολλές φορές είναι καθορισμένα αμέσως μετά την ολοκλήρωση των ομίλων και η προημιτελική φάση έχει ως εξής:

eurocup women semifinals

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Μήτογλου: «Είμαι ευλογημένος»

Ευλογημένος για τη φετινή σεζόν νιώθει ο Ντίνος Μήτογλου. Ο Ντίνος Μήτογλου σε δηλώσεις πο…