Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Εθνική Ανδρών: Ντεμπούτο για Χατζηδάκη και Πάπας

Εθνική Ανδρών: Ντεμπούτο για Χατζηδάκη και Πάπας

Εθνική

Τα νέα πρόσωπα της Εθνικής.

Την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 έκλεισε η Εθνική Ανδρών, βλέποντας νέα πρόσωπα να αγωνίζονται για την «γαλανόλευκη».

Πέντε νέοι παίκτες εμφανίστηκαν στο προσκήνιο, πραγματοποιόντας το ντεμπούτο τους με την Εθνική. Ο Μάνος Χατζηδάκης και ο Τζορτζ Πάπας σημείωσαν την πρώτη τους συμμετοχή με την Εθνική στην αναμέτρηση της κόντρα στη  Σερβία. Αντίστοιχα ο Γιώργος Τανούλης και ο Λευτέρης Μαντζούκας αγωνίστηκαν για πρώτη φορά για την Ελλάδα στον αγώνα με τη Λετονία

Η παρουσίαση των νέων προσώπων μέσα και από την επίσημη σελίδα της ΕΟΚ:

Η Εθνική Ανδρών έκλεισε το τελευταίο παράθυρο  της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 με μία νίκη επί της Σερβίας σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι και σε ένα γεμάτο γήπεδο στα Άνω Λιόσια και μια ήττα στη Ρίγα από τη Λετονία, με τις δύο ομάδες να έχουν ήδη εξασφαλίσει από το παράθυρο του Νοεμβρίου την προκριση στην τελική φάση.

Συνολικά πέντε παίκτες έκαναν το ντεμπούτο τους στα γαλανόλευκα. Ο Μάνος Χατζηδάκης και ο Τζορτζ Πάπας κατέγραψαν την πρώτη τους συμμετοχή με την Εθνική Ανδρών στον αγώνα με τη Σερβία. Ο Γιώργος Τανούλης και ο Λευτέρης Μαντζούκας αγωνίστηκαν για πρώτη φορά με την Εθνική Ανδρών στον αγώνα με τη Λετονία. Οι δυο τους, όπως και ο Πάπας σημείωσαν και τους πρώτους πόντους τους με την Εθνική Ανδρών, στη Ρίγα.

Ο Δημήτρης Φλιώνης και ο Βασίλης Τολιόπουλος στον αγώνα με τη Σερβία και στη δεύτερη συμμετοχή τους με την Εθνική Ανδρών έστειλαν την μπάλα μέσα από το διχτάκι για πρώτη φορά, σημειώνοντας από τρεις πόντους. Ο δεύτερος σημείωσε οχτώ πόντους στον αγώνα με τη Λετονία.

Ο Δημήτρης Μωραϊτης και ο Νίκος Ρογκαβόπουλος συνέτριψαν τα προηγούμενα ατομικά τους ρεκόρ πόντων στον αγώνα των Άνω Λιοσίων. Ο πρώτος σημείωσε 23 πόντους και ο δεύτερος 28. Το δικό τους ρεκόρ βελτίωσαν οι Παναγιώτης Καλαϊτζάκη και Χουγκάζ με 10 και 8 αντίστοιχα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29/3)

Τα «φώτα» στην Ιταλία και τον Παναθηναϊκό «Πλούσιο» είναι και το σημερινό τηλεοπτικό πρόγρ…