Κεντρική Elite League Αίας Ευόσμου: «Φίλοι του Ηρακλή προκάλεσαν ζημιά σε αυτοκίνητο αθλητή μας»

Αίας Ευόσμου: «Φίλοι του Ηρακλή προκάλεσαν ζημιά σε αυτοκίνητο αθλητή μας»

332412267 5606886006082704 7619782045893421387 n

Οι ζημιές ανέρχονται στα 3 χιλιάδες ευρώ

Ο Αίας Ευόσμου προχώρησε σε καταγγελία για όσα συνέβησαν μετά την αναμέτρηση με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα καταγγέλλει ότι φίλαθλοι του Γηραιού προκάλεσαν ζημιές αξίας 3.000 ευρώ σε αυτοκίνητο αθλητή της ύστερα από τη λήξη του αγώνα.

Μάλιστα, ο Αίαντας αναφέρει ότι απευθύνθηκε στη διοίκηση του Ηρακλή προκειμένου να καλυφθεί η ζημιά, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση.

Αναλυτικά:

«Ανακοίνωση Διαμαρτυρίας-Έκκληση του Α.Π.Σ. AIANTA EYOΣMOY για πρόκληση φθορών σε αυτοκίνητο αθλητή της ομάδας μας από φιλάθλους του Ηρακλή.

Στις 15 Φεβρουαρίου, μετά το τέλος του αγώνα Ηρακλής-Αίας Ευόσμου και προφανώς κυριευμένοι από αγανάκτηση λόγω του τελικού αποτελέσματος, μερίδα φιλάθλων του Ηρακλή προχώρησαν σε εκτεταμένες ζημιές σε αυτοκίνητο αθλητή μας, με το κόστος να εκτιμάται περίπου στις 3.000 ευρώ.

Σε μια προσπάθεια εκτόνωσης της κατάστασης και χωρίς την διάθεση περαιτέρω έκτασης του συμβάντος κάναμε έκκληση στον πρόεδρο του Ηρακλή κύριο Θέο για αποκατάσταση των ζημιών. Παρ’ όλα αυτά, εισπράξαμε την άρνηση του.

Μη έχοντας άλλη επιλογή και με πρωταρχικό στόχο την μελλοντική ασφάλεια των παικτών μας, την αποτροπή παρόμοιων περιστατικών, αλλά και την δραστική εξάλειψη τους από την ομοσπονδία και την πολιτεία, προχωράμε στην κοινοποίηση του συμβάντος, που συνοδεύεται και από φωτογραφικό υλικό.

Ο σύλλογος του Αίαντα Ευόσμου προάγει, όπως άλλωστε μαρτυρεί και το όνομά του, τον πολιτισμό και το ίδιο πράττει και ο ιστορικός σύλλογος του Ηρακλή από την αρχή της ιδρύσεως του. Το μόνο που απομένει είναι να απομονώσουμε και να περιθωριοποιήσουμε όσους αμαυρώνουν το άθλημα που τόσο αγαπάμε, από όπου και αν προέρχονται και να επιδεικνύεται θετική διάθεση για εξεύρεση λύσεων από όλες τις πλευρές.

Μετά τιμής,

Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Τμήμα Καλαθοσφαίρισης».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα highlights της 10ης αγωνιστικής (vid)

Οι καλύτερες φάσεις από τη 10η αγωνιστική της Elite League. Η αντίστροφη μέτρηση για την 1…