Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Βεζένκοφ: «Χαρούμενος που επέκτεινα το συμβόλαιο μου»

Βεζένκοφ: «Χαρούμενος που επέκτεινα το συμβόλαιο μου»

Ολυμπιακός

Για την παραμονή του στο λιμάνι μίλησε ο άσος του Ολυμπιακού.

Ο Σάσα Βεζένκοφ σε δηλώσεις του για την επέκταση συμβολαίου με τους «ερυθρόλευκους» εώς το 2025, αναφέρθηκε στη στήριξη της ομάδας που λαμβάνει όλα αυτά τα χρόνια στον Ολυμπιακό, ενώ έδωσε τις ευχαριστίες του στους προέδρους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάσα Βεζένκοφ:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επέκτεινα το συμβόλαιό μου με την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους Προέδρους, τους κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, τους προπονητές μου και τους ανθρώπους που με στηρίζουν και δεν είναι στα φώτα της δημοσιότητας. Αναφέρομαι στους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές και όλους όσοι ‘τρέχουν’ για την ομάδα.

Φυσικά ευχαριστώ όλους μου τους συμπαίκτες, όμως, κυρίως θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που είναι πάντα δίπλα μου. Όταν πρωτοήρθα στον Ολυμπιακό ούτε που φανταζόμουν πως θα διανύσω πέντε χρόνια και θα έχω προοπτική να μείνω πολλά παραπάνω! Είναι ένα γεγονός που με κάνει πραγματικά χαρούμενο. Είναι πολύ όμορφο που η ομάδα μου δείχνει έμπρακτα τη στήριξή της. Όλοι μαζί, με ταπεινότητα, με σκληρή δουλειά και με μεγάλη δίψα για νέες επιτυχίες, θα συνεχίζουμε με παλεύουμε για τους στόχους μας.

Θα έρθουν όμορφές μέρες, θα έρθουν και δύσκολες, όμως, αυτό που έχει σημασία είναι να μείνουμε ενωμένοι και όπως κάνουμε τα δύο τελευταία χρόνια, να συνεχίσουμε και να διατηρήσουμε την ομάδα στο κορυφαίο επίπεδο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 93-88 (vid)

Το γύρισε και ισοφάρισε η Μονακό Η Μονακό επικράτησε της Φενέρ με σκορ 93-88 και ισοφάρισε…