Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Βαλένθια – Παρτιζάν 89-81 (vid)

Βαλένθια – Παρτιζάν 89-81 (vid)

exum partizan valencia

Έκανε το 2/2 απέναντι στην Παρτιζάν η Βαλένθια.

Η Βαλένθια πανηγύρισε ακόμη μία νίκη στη φετινή Ευρωλίγκα. Η ισπανική ομάδα αν και στο τελευταίο δεκάλεπτο είχε αυτοκτονικές τάσεις κατάφερε να κρατήσει τα ηνία του σκορ και να πάρει τη νίκη επί της Παρτιζάν με 89-81. Η σερβική ομάδα στην τελευταία περίοδο επέστρεψε, αλλά δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή και οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν μία σημαντική νίκη.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι επιθέσεις είχαν τον πρώτο λόγο. Οι δύο ομάδες ήταν ιδιαίτερα εύστοχες και σημείωσαν σε μόλις 10 λεπτά 45 πόντους (27-18). Οι «νυχτερίδες» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στη δεύτερη περίοδο. Η Παρτιζάν έβρισκε δυσκολίες απέναντι στην άμυνα της Βαλένθια και στο τέλος του ημιχρόνου η διαφορά έφτασε σε διψήφια επίπεδα (47-37).

Η εικόνα δεν άλλαξε στο τρίτο δεκάλεπτο. Η Παρτιζάν παρέμεινε μπλοκαρισμένη και οι γηπεδούχοι είχαν τον πλήρη έλεγχο. Η Βαλένθια έβρισκε τις λύσεις επιθετικά, παρότι είχε αρκετές απουσίες, και διατήρησε τη διψήφια διαφορά της (69-58). Στην τελευταία περίοδο η ομάδα του Ομπράντοβιτς έφερε τα πάνω κάτω. Οι Σέρβοι έκαναν μία μεγάλη αντεπίθεση και κατάφεραν να πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής.

Σ’ εκείνο το σημείο, όμως, βγήκε μπροστά ο Γουέμπ. Ο παίκτης της Βαλένθια πέτυχε έξι συνεχόμενους πόντους και καθάρισε για τους γηπεδούχους (86-79). Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι και η Βαλένθια πήρε το ροζ φύλλο αγώνα (89-81).

Τα δεκάλεπτα: 25-18, 47-37, 69-58, 89-81

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69 (vid)

Η Μπαρτσελόνα το 1-1, ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ολ…