Κεντρική Διεθνή Τρινκιέρι: «Χ@@@στηκα για την κούραση, είμαστε εδώ για να παίξουμε μπάσκετ»

Τρινκιέρι: «Χ@@@στηκα για την κούραση, είμαστε εδώ για να παίξουμε μπάσκετ»

Η Μπάγερν Μονάχου γνώρισε μία πολύ βαριά ήττα με 96-68 από τη Λούντβιγκσμπουργκ για το πρωτάθλημα Γερμανίας. Ο Αντρέα Τρινκιέρι ήταν έξαλλος μετά το ματς και μίλησε με πολύ έντονο ύφος.

«Πριν από μια εβδομάδα πέθανε ο Τζιανλούκα Βιάλι, ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Πάντα έλεγε ένα πράγμα “αυτός που κερδίζει, απολαμβάνει, όποιος χάνει εξηγεί”. Αλλά δεν μπορώ να εξηγήσω τίποτα σήμερα και δεν έχω ούτε δικαιολογίες. Πολλά συγχαρητήρια στη Λούντβιγκσμπουργκ για το υπέροχο παιχνίδι.

Για μένα, είναι ό,τι χειρότερο έχω προπονήσει ποτέ στα 6,5 χρόνια μου στη Γερμανία. Ήμασταν ντροπιαστικοί. Θα μπορούσαμε να παίζαμε έτσι 25 συνεχόμενες μέρες, πάντα θα χάναμε με 20.

Είναι έλεγχος πραγματικότητας. Μιλάμε για την κούραση, είναι η τρίτη μας εβδομάδα που παίζουμε back to back παιχνίδια αλλά συγγνώμη… χ@@@ηκα. Είμαστε εδώ για να παίξουμε μπάσκετ, να αγαπήσουμε μια φανέλα και να παίξουμε σκληρά. Δεν το έχουμε κάνει όμως αυτό. Φυσικά, αυτό είναι ένα σημείο καμπής τώρα. Τι θα γίνει τώρα, θα το δούμε τις επόμενες μέρες. Γιατί δεν μπορείς να προχωρήσεις χωρίς να αναλύσεις ένα τέτοιο παιχνίδι.

Παιχνίδια όπως αυτό είναι σημεία καμπής. Αποφασίζεις τι πρέπει να κάνεις και πώς. Αυτή είναι η μόνη επιλογή που έχουμε αυτή τη στιγμή και θα το κάνουμε. Αυτή είναι μια άσχημη μέρα για εμάς γιατί ούτε ένας παίκτης δε βρήκε τρόπο να παίξει. Και όλα έχουν να κάνουν με την ενέργεια και την ένταση. Κάναμε έξι ομαδικά φάουλ στα πρώτα 18 λεπτά και δεχθήκαμε 55 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, όλοι μαζί. Αυτή είναι η εικόνα μιας ομάδας που δεν ήταν παρούσα. Και αυτό δεν μου αρέσει».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…