Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: «Φέτος έχουμε κάνει μια πολύ καλή χημεία παικτών»

ΠΑΟΚ: «Φέτος έχουμε κάνει μια πολύ καλή χημεία παικτών»

ΠΑΟΚ

Στο πάθος που διακατέχουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Μιχάλης Γιαννακίδης.

Ο Team Manager του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Γιαννακίδης μίλησε στο EOK WebRadio για τη φετινή πορεία της ομάδας στο ελληνικό αλλά και στο Ευρωπαϊκό πρώταλημα (BCL), για το επερχόμενο (15/01) παιχνίδι με το Περιστέρi αλλά και για το πάθος που διακατέχει ο Νίκος Τσιακμάς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο team manatzer του Δικεφάλοu:

Για τη νίκη επί της Ρίτας: «Ήταν μια πολύ καλή νίκη για την ομάδα μας και ειδικά με τον τρόπο που ήρθε. Μετά από μια διαφορά που είχε πάρει η Ρίτας καταφέραμε ν’ ανατρέψουμε το σκορ με κάποια σουτ που βάλαμε και κάποιες άμυνες που παίξαμε. Έτσι τώρα έχουμε πάει τη σειρά στο 3ο παιχνίδι, με στόχο να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να προκριθούμε στο top-16 του BCL»

Για το πού οφείλεται η μέχρι στιγμής πορεία του ΠΑΟΚ: «Αυτό που είχαμε πει το καλοκαίρι ήταν να πάρουμε παιδιά και παίκτες που έχουν κίνητρο. Ο φετινός μέσος όρος ηλικίας σε σχέση με πέρυσι είναι πολύ διαφορετικός. Ο Βαγγέλης ( Μαργαρίτης), ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία και η εμπειρία που έχει σε όλα τα επίπεδα είναι μεγάλη, είναι ο άνθρωπος που βοηθάει όλους τους συμπαίκτες του και ο άνθρωπος που πρέπει να ‘χει κάθε ομάδα. Κοιτάει πρώτα την ομάδα και μετά τον εαυτό του. Φέτος έχουμε κάνει μια πολύ καλή χημεία παικτών, όλοι έχουν βάλει το «εγώ» τους κάτω απ’ την ομάδα και αυτό που τούς νοιάζει είναι να παίζουν καλά, αλλά το κυριότερο να κερδίζει η ομάδα. Έχουμε γίνει μια πολύ καλή οικογένεια. Το πιο σημαντικό είναι οι ομάδες να είναι ενωμένες ακόμα και στα δύσκολα. Θεωρώ ότι μ’ αυτό πορευόμαστε φέτος και γι’ αυτόν το λόγο έχουμε κάνει αυτά τα βήματα. Ελπίζω να παραμείνουμε και να συνεχίσουμε έτσι».

Για το επερχόμενο (15/01) παιχνίδι με το Περιστέρι, αλλά και αυτό του Κυπέλλου: «Γενικά έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Αν με το καλό την Τρίτη (17/01) περάσουμε στους «16» του BCL, κάθε βδομάδα θα ‘χουμε δύο ματς. Εκεί εμείς θα πρέπει να ‘μαστε υγιείς για να μπορέσουμε ν’ ανταπεξέλθουμε και από ‘κει και πέρα βήμα-βήμα. Τώρα κοιτάμε το ματς της Κυριακής (15/01) με το Περιστέρι και θέλουμε να κερδίσουμε, γιατί αν τα καταφέρουμε θα πάμε στην 3η θέση. Ο αγώνας του Κυπέλλου αργεί ακόμη, οπότε έχουμε να σκεφτούμε τη Ρίτας και ύστερα το Κύπελλο».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Δυστυχώς ο κόσμος λίγο κάποιες φορές ίσως βιάζεται να κρίνει και την ομάδα και όλα. Έτσι όπως είναι ο ΠΑΟΚ αυτήν τη στιγμή, ακόμη και στα κακά αποτελέσματα, τον κόσμο μας τον θέλουμε δίπλα μας. Θέλουμε να γεμίζει το γήπεδο. Κάποια στιγμή ο ΠΑΟΚ μπορεί να ξαναγίνει αυτό που ονειρεύονται, απλά θέλει υπομονή και στήριξη. Να είναι το γήπεδο γεμάτο σε κάθε αγώνα».

Για τον Νίκο Τσιακμά: «Ο Νίκος είναι ένα πολύ καλό παιδί και είναι αυτός που έρχεται συνέχεια στο γήπεδο. Ακόμη κι αν δεν έχουμε πρωινή προπόνηση, είναι καθημερινά στο γήπεδο και δουλεύει. Γενικά όλα τα παιδιά είναι σε αυτό το επίπεδο, όλοι θέλουν να έρχονται, να κάνουν προπόνηση, το γουστάρουν αυτό που κάνουν».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…