Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: Δυο επιστροφές για το ματς με Απόλλων

ΠΑΟΚ: Δυο επιστροφές για το ματς με Απόλλων

Καμπερίδης

Ενισχυμένος θα εμφανιστεί ο «Δικέφαλος» στο Παλατάκι. 

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Basketleague με τον Απόλλων Πάτρας (8/1, 15:45) συμπεριλήφθηκαν οι Νέιτ Ρένφρο και Γιώργος Καμπερίδης, χωρίς όμως να έχουν προετοιμαστεί στο 100% για τον αγώνα, καθώς όπως αναφέρουν και οι «ασπρόμαυροι» είχαν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στις τελευταίες προπονήσεις με την ομάδα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ:

«Από το PAOK Sports Arena ξεκινά αύριο νωρίς το απόγευμα (8/1, 15:45) μία σειρά πολύ σημαντικών εντός έδρας αγώνων και ο ΠΑΟΚ mateco θέλει απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών Carna να κάνει την αρχή!

Η ομάδα μας θέλει να κλείσει με νίκη τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, ώστε να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρώτο μισό της Basket League και να συνεχίσει με καλή ψυχολογία για τα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν.

Ο κόουτς Λυκογιάννης είδε με ικανοποίηση τους Νέιτ Ρένφρο και Γιώργο Καμπερίδη να συμμετέχουν στην προπόνηση της ομάδας. Οι δύο παίκτες θα είναι στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι, έχοντας ωστόσο ελάχιστο χρόνο προπόνησης τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…