Κεντρική Διεθνή Πάντερ για Ομπράντοβιτς: «Έχουμε εξαιρετική σχέση»

Πάντερ για Ομπράντοβιτς: «Έχουμε εξαιρετική σχέση»

Ομπράντοβιτς

Διαφορετική η πίεση σε Ελλάδα και Σερβία, κατά τον Κέβιν Πάντερ.

Για τη σχέση που έχει αναπτύξει με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε ο παίκτης της Παρτιζάν σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Mozzart Sport. Ο άσος των «ασπρόμαυρων» επίσης στάθηκε στο κλίμα που επικρατεί στα γήπεδα της Ελλάδας και Σερβίας, λέγοντας ότι η διαφορά σε σχέση με άλλες χώρες είναι διαφορετική.

Διαβάστε όσα είπε ο Κέβιν Πάντερ:

«Έχουμε εξαιρετική σχέση. Είναι ένας καταπληκτικός προπονητής και άνθρωπος. Κάποιες φορές εκνευρίζει ο ένας τον άλλο. Σίγουρα, θα συμβεί κι αυτό. Είμαι βέβαιος πως γίνεται έξαλλος με κάποιες αποφάσεις μου στα παιχνίδια, αλλά κι εγώ το ίδιο. Εκείνος βλέπει κάποια πράγματα από μια οπτική που δεν τα βλέπω εγώ και το αντίστροφο. Όμως έχουμε μια ειλικρινή σχέση, μια πραγματικά πολύ καλή σχέση. Πρωί ή βράδυ, μπορώ πάντα να τον πάρω τηλέφωνο και να του μιλήσω για οτιδήποτε. Για μπάσκετ, για τη ζωή, για τα πάντα. Ο Ομπράντοβιτς είναι πάντα εκεί για μένα και αυτό είναι κάτι που πραγματικά εκτιμώ»

Για το κλίμα σε Ελλάδα και Σερβία: «Σερβία και Ελλάδα είναι ξεχωριστές σε ό,τι αφορά στους οπαδούς και τις απαιτήσεις που υπάρχουν. Η πίεση είναι διαφορετική. Έπαιξα και στην Ιταλία, που είναι ένα καλό πρωτάθλημα, αλλά εκεί τα πράγματα είναι πιο χαλαρά. Δεν υπάρχει δράμα, δεν υπάρχει πίεση, δεν σε περιμένουν δημοσιογράφοι μετά από κάθε ματς».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…