Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός: Δοκιμάζεται στο Λαύριο

Παναθηναϊκός: Δοκιμάζεται στο Λαύριο

3632225 1 0

Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς αντιμετωπίζει το Λαύριο (19:15) για την 13η αγωνιστική της Basket League.Ο Παναθηναϊκός είναι ξεκάθαρο φαβορί και ψάχνει σίγουρα μια γεμάτη εμφάνιση στη Λαυρεωτική, ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για το επόμενο ματς Ευρωλίγκας με τη Ζαλγκίρις (26/1).

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη φιγουράρει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και στο 2-10, επομένως ψάχνει οπωδήποτε νίκες για να απομακρυνθεί από την Καρδίτσα, που είναι ουραγός.

Ωστόσο, άπαντες στο Λαύριο γνωρίζουν πως το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι πάρα πολύ δύσκολο, επομένως σίγουρα δεν θα έχουν πίεση για το αποτέλεσμα.

Όσον αφορά τις απουσίες, ο Παναθηναϊκός πιθανότατα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νέιτ Ουόλτερς. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε ενοχλήσεις στο ματς με τη Βίρτους και η τελική διάγνωση ήταν μυϊκός σπασμός, κάτι που σημαίνει πως το μόνο που χρειάζεται είναι ξεκούραση για να είναι έτοιμος για τα επόμενα ματς στην Ευρωλίγκα.

Η απουσία του Ουόλτερς αφήνει μία θέση ξένου κενή, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να επιστρατευτεί μετά από καιρό για την Basket League ο Μάριους Γκριγκόνις.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…