Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ουόλτερς: «Είμαστε ακόμη με τις πλάτες στον τοίχο»

Ουόλτερς: «Είμαστε ακόμη με τις πλάτες στον τοίχο»

Νέιτ Ουόλτερς

Δύσκολο το παιχνίδι με τη Βίρτους, κατά τον Νέιτ Ουόλτερς.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Βίρτους Μπολόνια (19/1, 21:30), για την 20η αγωνιστική της Euroleague. Ο Νέιτ Ουόλτερς σε δηλώσεις του λίγο πριν την αναχώρηση τους, στάθηκε στη σημασία που έχει ο αγώνας για τους «πράσινους», ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι του Μίλος Τεόντοσιτς.

Αναλυτικά οτι δηλώσεις του Νέιτ Ουόλτερς.

Για τα εκτός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού: «Δυσκολευόμαστε εκτός έδρας φέτος, είναι δύσκολο να κερδίζεις εκτός έδρας στην Euroleague. Η Βίρτους Μπολόνια παίζει καλά, είναι μία καλή ομάδα, οπότε πρέπει να παίξουμε καλά για να κερδίσουμε. Την προηγούμενη εβδομάδα νομίζω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει δύο νίκες, τουλάχιστον κερδίσαμε ένα ματς πάντως».

Για τη Βίρτους Μπολόνια: «Σκληρή ομάδα, έπαιξε καλό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Παίζει πολύ καλά και έχει πολύ μεγάλη εμπειρία. Είναι μία καυτή έδρα και πρέπει να παίξουμε πολύ καλά αν θέλουμε να έχουμε τύχη».

Για τον Μίλος Τεόντοσιτς: «Παίζει εξαιρετικά την δεδομένη χρονική στιγμή. Απλοποιεί το παιχνίδια για τους υπόλοιπους, οπότε αν τον αφήσουμε να νιώσει άνετα μπορεί να σκοράρει, μπορεί να δημιουργήσει. Είναι ο πρώτος στόχος μας αμυντικά αλλά η Βίρτους έχει πολλούς καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις, οπότε είναι μία πολύ δύσκολη ομάδα να μαρκάρεις. Έχουν πολλούς παίκτες που πρέπει να δούμε πως θα αναχαιτίσουμε».

Για το αν η νίκη με την Μακάμπι απέβαλλε ως ένα βαθμό το άγχος: «Μία νίκη δεν αλλάζει και πολλά. Προφανώς είναι καλό που σταματήσαμε το αρνητικό σερί αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Οι πλάτες μας είναι κολλημένες στο τοίχο ακόμα και πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερα με την ελπίδα να πάρουμε τη νίκη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Ολυμπιακός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α1 …