Κεντρική Διεθνή Ομπράντοβιτς: «Είναι δύσκολο να φέρεις έναν παίκτη που θα αλλάξει την εικόνα σου»

Ομπράντοβιτς: «Είναι δύσκολο να φέρεις έναν παίκτη που θα αλλάξει την εικόνα σου»

5575074 e1651578057558 1

Η Μονακό βρίσκεται στην αγορά προς αναζήτηση παίκτη και φήμες ήθελαν να έχει ενδιαφερθεί για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, που όμως μέχρι νεωτέρας παλεύει ακόμη για το όνειρο του συμβολαίου στο ΝΒΑ.

Ο προπονητής των Μονεγάσκων, Σάσα Ομπράντοβιτς, αναφέρθηκε στη δυσκολία της αγοράς και την περίπτωση του ομογενή γκαρντ.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα τουλάχιστον 8 ομάδες στην EuroLeague έχουν μπάτζετ 20.000.000 ευρώ. Τουλάχιστον τόσο δηλαδή. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό μας καθιστά μεγαλύτερο φαβορί από κάποιον άλλο.

Υπάρχουν άλλοι που έχουν επενδύσει πολλά περισσότερα και δεν είναι εκεί που θα έπρεπε και εκεί που τους ήθελαν οι απαιτήσεις των οπαδών και της κοινής γνώμης.

Το μπάτζετ είναι ένα σημαντικό στοιχείο αλλά όποιον προπονητή και να ρωτήσεις πάντα κάτι θα του λείπει. Πρώτα από όλα θα έπρεπε να είμαστε ικανοποιημένοι με όσα έχουμε και να προσπαθούμε να πάρουμε το μέγιστο από αυτά. Ο χρόνος θα δείξει που θα μας οδηγήσει αυτό.

Υπάρχει ενδιαφέρον, κοιτάμε για παίκτες, αλλά δεν υπάρχει κάτι σίγουρο ακόμα.
Δεν ξέρω καν σε ποια θέση. Ίσα που ξέρουμε που πρέπει να γίνουμε λίγο καλύτεροι, αλλά η αγορά και φέτος και τα προηγούμενα χρόνια είναι πολύ δύσκολη, τα περιθώρια για να βρεις αυτό που θέλεις είναι πολύ στενά

Είναι δύσκολο να αλλάξεις το μυαλό ενός παίκτη που έχει αποφασίσει να προσπαθήσει για το ΝΒΑ και θέλει να πάρει έστω ένα δεκαήμερο συμβόλαιο.

Δείτε την περίπτωση του Ντόρσεϊ, τον οποίο θέλουν πολλές ομάδες στην Ευρώπη, αλλά εκείνος θέλει να μείνει στις ΗΠΑ. Εμείς πρέπει να παρακολουθούμε τις εξελίξεις καλά, ώστε να βρούμε έναν παίκτη που κουράστηκε να περιμένει.

Είναι δύσκολο μέσα στη σεζόν να φέρεις έναν παίκτη που θα αλλάξει την εικόνα σου, όσα χρήματα κι αν διαθέτεις. Ο Ερυθρός Αστέρας τα κατάφερε αποκτώντας τους δύο Αργεντινούς».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…