Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Ο Φρανσίσκο ξεπέρασε Κορωνιό και Πεδουλάκη στις επιδόσεις 10+ ασίστ

Ο Φρανσίσκο ξεπέρασε Κορωνιό και Πεδουλάκη στις επιδόσεις 10+ ασίστ

Φρανσίσκο

Δείτε την ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

Ο Φρανσίσκο έφτασε σε double-double πόντων και ασίστ για τρίτη φορά στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του Περιστερίου bwin αφού σε ανάλογες επιδόσεις είχε φτάσει και στα ματς με τον Κολοσσό H Hotels (13π, 11ασ.) και τον Προμηθέα (12π, 10ασ.). Έτσι πλέον είναι μόνος στην κορυφή της σχετικής λίστας αφού ξεπέρασε τον Τζος Χάγκινς του Άρη που έχει δύο double-double με πόντους και ασίστ. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι και οι τρεις επιδόσεις του Φρανσίσκο συνδυάστηκαν με τουλάχιστον τέσσερα ριμπάουντ.

Την επίδοση αυτή κάνει ακόμη πιο ξεχωριστή το γεγονός ότι πλέον ο Γάλλος είναι ο παίκτης με τις περισσότερες διψήφιες επιδόσεις ασίστ στην ιστορία του Περιστερίου bwin στην Basket League. Φτάνοντας για τρίτη φορά σε 10+ επίδοση, ξεπέρασε τους Αργύρη Πεδουλάκη και Άγγελο Κορωνιό που είχαν από δύο.

Την πρωτιά στην αντίστοιχη λίστα του περσινού Πρωταθλήματος είχε ο Βασίλης Μουράτος που έφτασε σε τέσσερα double-double πόντων και ασίστ με το Λαύριο Megabolt, επίδοση που ασφαλώς και «απειλεί» πλέον ο Φρανσίσκο ενώ πριν τέσσερα χρόνια, το 2018-19, ο Νικ Καλάθης είχε επτά τέτοια double-double με τον Παναθηναϊκό.

Με τις 10 ασίστ που είχε στο PAOK Sports Arena, ο Φρανσίσκο έφτασε τις 58 στο Πρωτάθλημα και έγινε ο 42ος στην ιστορία του Περιστερίου bwin που έφτασε τις 50+ στο πλαίσιο του επαγγελματικού Πρωταθλήματος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…