Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Μπαρτζώκας: «Ήμασταν σοβαροί και έπρεπε να κερδίσουμε»

Μπαρτζώκας: «Ήμασταν σοβαροί και έπρεπε να κερδίσουμε»

bartzokas olympiacos virtus

Η «δίψα» για τη νίκη έκρινε το αποτέλεσμα, κατά τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Το σερί του συνέχισε ο Ολυμπιακός για ακόμη ένα παιχνίδι στη Basketkeague, φτάνοντας τις δώδεκα νίκες σε ισάριθμα ματς. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις για τη νίκη της ομάδας του επί του Απόλλωνα, αναφέρθηκε στην «όρεξη» των παικτών του για το σημερινό αγώνα, ενώ σχολίασε και το ματς με τη Ρεάλ στο κατάμεστο ΣΕΦ. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα: 

Για το μυαλό του κόσμου στη Ρεάλ: «Ο κόσμος σκέφτεται το ματς της Παρασκευής, εμείς σκεφτόμασταν αυτό. Ήμασταν σοβαροί, έπρεπε να κερδίσουμε. Όλοι έδειξαν διάθεση να κερδίσουν στο μέτρο που έπρεπε».

Για το αν θα είναι έτοιμος Αϊζάια Κάνααν απέναντι στους Ισπανούς: «Θα είναι έτοιμος. Έκανε προπόνηση χθες. Θέλαμε να του δώσαμε άλλη μια προπόνηση και όχι έναν αγώνα».

Για το ματς με τη «βασίλισσα»: «Θα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, όπως όλα. Όποιο ματς κερδίσεις 2 βαθμούς παίρνεις. Είναι ένα πρωτάθλημα. Ο πρώτος στόχος είναι η οκτάδα, δεν τον υποτιμώ ως στόχο. Υπάρχει δυσκολία, παλεύουν όλοι. Μετά θα δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε. Τη Ρεάλ την κερδίσαμε στην Μαδρίτη, αλλά είναι 1η στην Euroleague. Έχει ποιότητα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για το γεμάτο ΣΕΦ: «Δεν χρειάζεται να δίνουμε σε όλα εξηγήσεις. Έχουμε κάνει τρεις εντός έδρας ήττες, αλλά έχουμε κάνει και έξι εκτός έδρας νίκες, σε δύσκολες έδρες. Δεν μας αγχώνει ο κόσμος. Μας ενθουσιάζει το sold out. Και στο Μόντε Κάρλο και στην Μπολόνια είχαμε υποστήριξη. Είμαστε χαρούμενοι με αυτό το κλίμα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25/4)

Τα φώτα στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρό…