Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπαρτσελόνα – Εφές 75-80 (vid)

Μπαρτσελόνα – Εφές 75-80 (vid)

Ευρωλίγκα Μπαρτσελόνα Εφές

Επιστροφή στις νίκες για την πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές.

Στα θετικά αποτελέσματα επέστρεψε η Αναντολού Εφές, καθώς επικράτησε της Μπαρτσελόνα με 80-75. Η τουρκική ομάδα είχε αυτοκτονικές τάσεις, αλλά κατάφερε να κρατήσει τα ηνία του σκορ. Οι μπλαουγκράνα έκαναν μεγάλη αντεπίθεση στο τέταρτο δεκάλεπτο, αλλά δεν ολοκλήρωσαν την ανατροπή.

Η Εφές μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκε γρήγορα με 9-0! Η Μπαρτσελόνα δεν μπορούσε να σκοράρει με τίποτα και η διαφορά έφτασε σε διψήφια επίπεδα (9-21). Η διαφορά συνέχισε να έχει ανοδικές τάσεις και έφτασε ακόμη και τους 16 πόντους (15-31). Οι μπλαουγκράνα δεν είχαν καθαρό μυαλό, κανένα πλάνο στην επίθεση με αποτέλεσμα η τουρκική ομάδα να έχει τον πλήρη έλεγχο στον αγώνα (28-39).

Μπαρτσελόνα ούτε στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση. Οι παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σκόραρε με το σταγονόμετρο και η Εφές κράταγε εύκολα τα ηνία του σκορ (48-62). Στην τελευταία περίοδο, όμως, οι Τούρκοι χαλάρωσαν υπερβολικά. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση και έριξαν τη διαφορά (65-71).

Η διαφορά συνέχισε να πέφτει και 26” πριν το τέλος ο Αμπρίνες μείωσε σε 75-72. Η Εφές άντεξε και κατάφερε να πάρει τελικά τη νίκη με 80-75.

Τα δεκάλεπτα: 9-21, 28-39, 48-62, 75-80

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…