Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μούσα: «Όταν μάρκαρα τον Σπανούλη, ήταν σαν να μαρκάρω τον Μέσι»

Μούσα: «Όταν μάρκαρα τον Σπανούλη, ήταν σαν να μαρκάρω τον Μέσι»

mousa basiki 1

Ο Τζάναν Μούσα σε συνέντευξη του στο «BasketNews» αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και το πέρασμα που είχε κάνει μικρός από την ομάδα του Πειραιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όταν πήγα στον Ολυμπιακό είχα κάνει ατομικές προπονήσεις με τον Μπαρτζώκα ήταν μεγάλη μου τιμή, διότι ήμουν μόλις 15 ετών. Ο coach ήταν πολύ ευγενικός και με βοήθησε πολύ, μου είπε ότι έχω πολύ ταλέντο και ότι εάν συνεχίσω να δουλεύω θα πάω μπροστά. Είμαι ευγνώμων που ένας τέτοιος προπονητής πίστευε σε εμένα, έμαθα πολλά από αυτόν.

Ο στόχος μου ήταν να αγωνιστώ στην αντρική ομάδα του Ολυμπιακού, ωστόσο εκείνοι είχαν άλλα πλάνα για εμένα και έτσι αποφάσισα να υπογράψω με την Τσεντεβίτα όπου μου υποσχέθηκαν ότι θα έπαιρνα χρόνο συμμετοχής και στην Ευρωλίγκα.

Θυμάμαι ότι το πρώτο μου ματς στην Ευρωλίγκα, ήταν απέναντι στον Ολυμπιακό αλλά στην Κρήτη και όχι στον Πειραιά. Ξεκίνησα πεντάδα μάλιστα και έπρεπε να μαρκάρω τον Σπανούλη, το οποίο είναι σαν να παίζεις με τον Μέσι ή τον Ρονάλντο.

Ο Σπανούλης είναι εξαιρετικός αθλητής αλλά και άνθρωπος, με ρώτησε αν είμαι καλά και πως πάνε οι προπονήσεις. Είναι μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Επιστρέφει στη Χάλα Πιονίρ η Μακάμπι

Αφήνει τη Stark Arena η Μακάμπι. Τη Μεγάλη Εβδομάδα (για τους Έλληνες) ο Παναθηναϊκός θα τ…