Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μοτιεγιούνας: «Ο Ολυμπιακός έχει χτίσει την ομάδα του ενώ ο Παναθηναϊκός προσπαθεί ακόμη»

Μοτιεγιούνας: «Ο Ολυμπιακός έχει χτίσει την ομάδα του ενώ ο Παναθηναϊκός προσπαθεί ακόμη»

Μοτεγιούνας Μονακό

Στην ομαδικότητα του Ολυμπιακού στάθηκε ο Μοτιεγιούνας.

Ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας μίλησε για την κατάσταση που βρίσκεται ο Ολυμπιακός αλλά και ο Παναθηναϊκός, δίνοντας την δίκη του εκδοχή για τις δυο ομάδες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μοτιεγιούνας:

«Ο Ολυμπιακός έχει “χτίσει” την ομάδα του και ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να την “αγοράσει”. Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε 3-4 χρόνια για να φτιάξει την ομάδα που έχει τώρα και η χημεία του είναι πολύ ισχυρότερη σε σύγκριση με τον Παναθηναϊκό. Οι “πράσινοι” πήραν σπουδαίους παίκτες, αλλά δεν έχουν καταφέρει να φτιάξουν ομάδα, δεν έχουν τα κομμάτια που απαιτείται για να ενωθούν όλοι αυτοί οι παίκτες.

Πιστεύω πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν στο μεταγραφικό παζάρι δύο παίκτες που θα τους πάρουν για να… γυρίσει η εις βάρος τους κατάσταση, παρά το “ελεύθερο” που έδωσε ο Γιαννακόπουλος στον Ράντονιτς για να κάνει όποιες κινήσεις θέλει.

Ο Ολυμπιακός έχει “χτίσει” την ομάδα του και ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να την “αγοράσει”. Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε 3-4 χρόνια για να φτιάξει την ομάδα που έχει τώρα και η χημεία του είναι πολύ ισχυρότερη σε σύγκριση με τον Παναθηναϊκό. Οι “πράσινοι” πήραν σπουδαίους παίκτες, αλλά δεν έχουν καταφέρει να φτιάξουν ομάδα, δεν έχουν τα κομμάτια που απαιτείται για να ενωθούν όλοι αυτοί οι παίκτες.

Πιστεύω πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν στο μεταγραφικό παζάρι δύο παίκτες που θα τους πάρουν για να… γυρίσει η εις βάρος τους κατάσταση, παρά το “ελεύθερο” που έδωσε ο Γιαννακόπουλος στον Ράντονιτς για να κάνει όποιες κινήσεις θέλει».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…