Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μεσίνα: «Ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε για διαφορετικό φορμάτ»

Μεσίνα: «Ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε για διαφορετικό φορμάτ»

Mesina

Στην ανταγωνιστικότητα της Euroleague στάθηκε ο Έτορε Μεσίνα.

Η Αρμάνι γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, και ο Έτορε Μεσίνα στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στην κούραση των παικτών του, καθώς και στην πιθανότητα αλλαγής format για τα playoffs.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έτορε Μεσίνα:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Εμείς ανταγωνιστήκαμε μέχρι τα μέσα της τρίτης περιόδου. Παίκτες που μας κουβάλησαν τον τελευταίο μήνα έμειναν από ενέργεια και δεν καταφέραμε να πλησιάσουμε στο σκορ. Σε 4 κατοχές τα πράγματα ήρθαν διαφορετικά απ’ ότι τα περιμέναμε, κάποια σφυρίγματα των διαιτητών, ένα φάουλ στον Χάινς, ένα καλάθι δικό μας. Αυτό δεν έχει να κάνει με το αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός μας κέρδισε δίκαια».

Για την φετινή Euroleague και το επίπεδο ανταγωνισμού: «Κάθε αγωνιστική βλέπουμε εκπλήξεις. Αν δεν είσαι έτοιμος θα το χάσεις. Δεν ξέρω ποιες ομάδες θα πορικθιούν. Παλιότερα υπήρχε η Χίμκι που βρισκόταν στον πάτο της βαθμολογίας και αυτό ανέβαζε τον αριθμό απαιτούμενων νικών για πρόκριση. Είναι τρομερά ανταγωνιστική διοργάνωση, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Είναι πολύ ανταγωνιστική διοργάνωση χωρίς αμφιβολία. Ίσως ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε για διαφορετικό φορμάτ. Υπάρχουν πολλοί ιδιοκτήτες που βάζουν λεφτά. Στο ΝΒΑ οι ομάδες που προκρίνονται στα πλέι οφ είναι 16, οπότε ίσως να είναι ευκαιρία να μιλήσουμε για αλλαγή στο φορμάτ και πρόκριση περισσότερων ομάδων στα πλέι οφ μελλοντικά».

Για τους τραυματίες της Αρμάνι Μιλάνο: «Οι Ντατόμε, Πάνγκος και Σιλντς θα μείνουν εκτός τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Γενάρη. Είναι σαν να παίζει ο Ολυμπιακός χωρίς τον Βεζένκοφ, τον Ουόκαπ και τον Σλούκα, πράγμα που δεν το εύχομαι σε καμία περίπτωση. Αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε να νικάμε. Έχουμε βελτιώσει την εικόνα μας και θέλουμε να συνεχίσουμε να νικάμε. Δεν τα παρατάμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…