Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μακάμπι – Άλμπα 87-74 (vid)

Μακάμπι – Άλμπα 87-74 (vid)

kumandje alba berlin maccabi

Νίκη με φοβερό Μπόλντγουϊν η Μακάμπι.

Στα θετικά αποτελέσματα επέστρεψε η Μακάμπι ύστερα από την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Οι Ισραηλινοί επικράτησαν εντός έδρας με 87-74 της Άλμπα και μπήκαν προσωρινά στην πρώτη οχτάδα της Ευρωλίγκα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ουέιντ Μπόλντγουϊν, ο οποίος τέλειωσε το ματς με 33 πόντους!

Η Μακάμπι έκανε ένα ονειρικό πρώτο δεκάλεπτο. Οι Ισραηλινοί ήταν εξαιρετικοί σε άμυνα και επίθεση και «στραγγάλισαν» τους φιλοξενούμενους. Η ομάδα του Κάτας έκανε ότι ήθελε και κατάφερε να χτίσει διαφορά 15 πόντων (25-10). Η Άλμπα συνέχισε να είναι απελπιστικά άστοχη και δεν μπορούσε να μειώσει τη διαφορά (32-20). Μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι και οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα 10 πόντων (38-28).

Η διαφορά έμεινε αναλλοίωτη και στο τρίτο δεκάλεπτο. Η Μακάμπι είχε τον πλήρη έλεγχο στο παιχνίδι και δεν επέτρεψε στην Άλμπα να την απειλήσει (63-50). Οι Γερμανοί έκαναν μία μίνι αντεπίθεση στην τελευταία περίοδο, αλλά δεν κατάφεραν να ανατρέψουν τα πράγματα. Οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στους 7 (67-60), αλλά οι γηπεδούχοι με τον εξαιρετικό Μπόλντγουϊν άντεξαν και κατάφεραν τελικά να πάρουν τη νίκη με 87-74.

Τα δεκάλεπτα: 25-10, 38-28, 63-50

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο F4

Ο ΕΣΑΚΕ συνεχάρη τον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο F4 Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σε Fina…