Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Λυκογιάννης ενόψει Απόλλωνα: «Θέλουμε τη νίκη για να διατηρηθούμε ψηλά»

Λυκογιάννης ενόψει Απόλλωνα: «Θέλουμε τη νίκη για να διατηρηθούμε ψηλά»

lykogiannis aris paok

Στα στοιχεία που θα χαρίσουν τη νίκη στον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Άρης Λυκογιάννης.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ερχόμενη αναμέτρηση της ομάδας με τον Απόλλωνα Πάτρας  (8/1, 15:45), τονίζοντας ότι η νίκη είναι απαραίτητη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος. Θέλουμε τη νίκη για να μπορέσουμε να διατηρηθούμε ψηλά στη βαθμολογία και ταυτόχρονα να έχουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα για το Κύπελλο.

Αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών και απουσιών το τελευταίο διάστημα. Είναι θετικό ότι έστω και στην τελευταία προπόνηση επέστρεψαν όλοι οι παίκτες και το θέμα είναι πλέον καθαρά ενεργειακό. Πόσο θα έχουμε φρεσκάδα, γιατί είναι ένα ζήτημα που μας απασχολεί και κατά πόσο θα έχουμε την ψυχραιμία να διαβάσουμε σωστά αυτά που μας δώσει ο αντίπαλος, για να κάνουμε τις σωστές επιλογές στην επίθεση.

Ταυτόχρονα αμυντικά, θα πρέπει να μπορέσουμε να κλείσουμε το off screen παιχνίδι του Απόλλωνα, για να έχουμε τον έλεγχο στο ρυθμό και στα ριμπάουντ και καταστάσεις που θα είναι σημαντικές για να φτάσουμε στη νίκη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …