Κεντρική Basket League Άρης Καραποστόλου: «Να υπάρχει θέληση και δίψα για τη νίκη»

Καραποστόλου: «Να υπάρχει θέληση και δίψα για τη νίκη»

13D5820A 1AB7 46A5 A2AC 40715019F3DA

Στη θέληση για τη νίκη στάθηκε ο Σωτήρης Καραποστόλου.

Τη θέληση, ως βασικό στοιχείο που θα χαρίσει τη νίκη στον Άρη ξεχώρισε ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Σωτήρης Καραποστόλου.

Αναφέρθηκε επίσης και στη στήριξη του κόσμου, αφού λίγα είναι τα εισιτήρια που έχουν απομείνει για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πρόκειται για έναν δύσκολο και σημαντικό αγώνα. Όλοι γνωρίζουμε τη φύση και τον χαρακτήρα αυτών των παιχνιδιών, τα οποία είναι τα μεγάλα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Ο ΠΑΟΚ έχει αγωνιστικό ρυθμό, έχοντας παίξει τρεις αγώνες σε διάστημα επτά ημερών. Έχει μία τριάδα γκαρντ η οποία είναι πάρα πολύ καλή στο παιχνίδι απομόνωσης και στο pool up παιχνίδι, δηλαδή το σουτ μετά από ντρίπλα.

Έχει κάνει μία προσθήκη, με τον Κακλαμανάκη, η οποία θα τον βοηθήσει μέσα στη ρακέτα. Είναι μια ομάδα που θέλει να τρέχει στο τρανζίσιον και να σκοράρει εύκολους πόντους και έχει πάρα πολύ καλό σουτ έξω από τα 6.75. Εμείς είχαμε μία εβδομάδα καλής προετοιμασίας. Τα παιδιά έδειξαν συγκέντρωση καθ’ όλη τη διάρκεια των προπονήσεων, όπως και διάθεση, ενώ έβγαλαν πολλή ενέργεια.

Όπως όλοι ξέρουμε, σε τέτοια ματς μεγάλο και σημαντικό ρόλο παίζουν η θέληση και η δίψα για τη νίκη. Η παρουσία του κόσμου θα είναι για μας καθοριστική. Περιμένουμε τη βοήθειά του και πιστεύω στο τέλος να τους ανταμείψουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…