Κεντρική Basket League ΑΕΚ ΚΑΕ ΑΕΚ: «Σεβόμαστε όσους (θα) μας σέβονται»

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Σεβόμαστε όσους (θα) μας σέβονται»

ΑΕΚ Ηλίας Καντζούρης

«Βράζει» με τη διαιτησία η ΚΑΕ ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση κατά των πάντων με αφορμή τη διαιτησία του αγώνα στο «Γιάννης Μπουρούσης» με την Καρδίτσα, και στην οποία εμφανίζονται ενοχλημένοι από τις αποφάσεις τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» αναφέρουν ότι η διαιτησία στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής ήταν εναντίον τους, παρουσιάζοντάς την ως προσβλητική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

“H ΑΕΚ ΒC αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από βάθους καρδίας τους οπαδούς της Ομάδας μας, για την αθρόα προσέλευσή τους και στήριξη της “Βασίλισσας” στην αναμέτρηση της Καρδίτσας.

Πάνω απ’ όλα τους συγχαίρει για την υποδειγματική συμπεριφορά τους και την ψυχραιμία, που υπέδειξαν τις κρίσιμες στιγμές, που η ομάδα μας προκλήθηκε.

Η ΑΕΚ BC στέκεται σταθερά αρωγός στις όποιες προσπάθειες καταβάλλονται από πλευράς των θεσμικών Αρχών για βελτίωση των συνθηκών στην ελληνική Καλαθοσφαίριση.

Η ΑΕΚ ΒC σέβεται αενάως τους θεσμούς, τις διαδικασίες, αλλά και τη βασικότερη αξία του Ολυμπισμού/Αθλητισμού, το «Ευ Αγωνίζεσθαι». Πρωτίστως σέβεται, ωστόσο, την ένδοξη Ιστορία του Συλλόγου μας, και τον υπερήφανο κόσμο του.

Απαιτούμε, λοιπόν, από τους πάντες τον προσήκοντα σεβασμό.

Η διαιτησία της χθεσινής αναμέτρησης στο Κ.Γ. «Γιάννης Μπουρούσης» υπήρξε προσβλητική για την Ομάδα μας και τη νοημοσύνη μας. Το αποτέλεσμα ήταν νικηφόρο για εμάς, όμως, δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε απαθείς σε όσα όλη η «κιτρινόμαυρη» Καρδίτσα είδε στο γήπεδο, αλλά και σε όσα όλη η φίλαθλη Ελλάδα είδε μέσω του τηλεοπτικού δέκτη.

Ως ΑΕΚ BC ουδέποτε ζητήσαμε εύνοια από τον οιονδήποτε. Είναι άλλωστε κάτι, που προκαλεί αποστροφή για το σύνολο των εκατομμυρίων οπαδών μας, οι οποίοι διέπονται από συγκεκριμένες αξίες και πάντως «πόρρω απέχει» η όποια εύνοια από τα ιδανικά του Συλλόγου μας, που έχει μάθει σε Αγώνες για τη δικαιοσύνη και την ελευθερία.

Ως ΑΕΚ ΒC ουδέποτε αναζητήσαμε δικαιολογίες για ήττες ή παραλείψεις μας, και είμαστε εκ των ελαχίστων, που έχουμε αναλάβει κατά καιρούς τις ευθύνες μας.

Το αποτέλεσμα δεν είναι για εμάς αυτοσκοπός.

Η ισονομία και η ευταξία παραμένουν οι βασικές σταθερές και μέσα απ’ αυτή τη διαδικασία διεκδικούμε τα αυτονόητα και τα νόμιμα.

Η ΑΕΚ BC είχε σιγήσει επί μακρόν, δείχνοντας καλές προθέσεις, αλλά κατά πως φαίνεται οι «ανορθογραφίες» κάποιων εξακολουθούν επί σειρά ετών να στέκονται τροχοπέδη στην όποια πρόοδο του αθλήματος, που όλοι ( ; ) αγαπάμε!

Πριν να προβούμε σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια, αναμένουμε από τα αρμόδια Όργανα την παραδειγματική τιμωρία όλων όσοι κατ’ επανάληψη προκαλούν την Ομάδα μας.

Σεβόμαστε όσους (θα) μας σέβονται.

Τέλος, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους διοικούντες τον Α.Σ. Καρδίτσας αλλά και το προσωπικό για την καταπληκτική φιλοξενία στις πανέμορφες εγκαταστάσεις της θεσσαλικής πόλης. Ο Α.Σ. Καρδίτσας αποπνέει υγεία και αποτελεί κόσμημα για την ελληνική Καλαθοσφαίριση αλλά και πρότυπο για όλους όσοι επικαλούνται την Ευγενή Άμιλλα.

Ευχόμαστε ολόψυχα στον Α.Σ. Καρδίτσας κάθε επιτυχία στην πραγμάτωση των στόχων του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Προμηθέας

Η αστυνομία έβαλε στοπ στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Προμηθέας. Η προγραμματισμένη …