Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ιβάνοβιτς: «Οι οπαδοί μας είναι καλύτεροι»

Ιβάνοβιτς: «Οι οπαδοί μας είναι καλύτεροι»

Ιβάνοβιτς

Το ντέρμπι ξεκίνησε… νωρίς με τις δηλώσεις Ιβάνοβιτς.

Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται αύριο την Παριζάν για την 21η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Πριν από το αιώνιο ντέρμπι, ο προπονητής του Ερυθρού, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, τόνισε ότι η ομάδα του περιμένει ένα μεγάλο παιχνίδι.

« Για εμάς, κάθε ματς είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Ειδικά, μπροστά στο μεγαλειώδες κοινό μας. Θέλουμε να απολαύσουμε την ατμόσφαιρα και το και το ματς» , είπε ο 65χρονος και στη συνέχεια έδωσε θετικά νέα για το ρόστερ του.

«Ο Χασάν Μάρτιν ξεκίνησε τις προπονήσεις», είπε ο Ιβάνοβιτς για τον έμπειρο παίκτη, ο οποίος είναι εκτός από τις 17 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, ο Αμερικανός σέντερ δεν αναμένεται να παίξει στο ντέρμπι.

Οι δύο σερβικές δυνάμεις χωρίζονται με μία μόνο νίκη στη βαθμολογία της EuroLeague. Ωστόσο, ο Ιβάνοβιτς δήλωσε πως δεν ανησυχεί γι’ αυτό.

«Δεν το σκεφτόμαστε, αυτό είναι άλλο ένα παιχνίδι της EuroLeague για εμάς. Όπως είπα, πάνω από όλα, θέλω οι παίκτες μου να διασκεδάσουν».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στους φιλάθλους των δύο ομάδων ο Ιβάνοβιτς.

«Μετά το παιχνίδι στο Stark Arena, πραγματικά επαίνεσα τους οπαδούς της Παρτιζάν γιατί ήταν καλοί και υπήρχε καλή ατμόσφαιρα. Πιστεύω πως οι οπαδοί μας είναι καλύτεροι. Πρέπει να το δείξουν αυτό αύριο», δήλωσε ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…