Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ιτούδης: Εκνευρίστηκε από ερώτηση δημοσιογράφου

Ιτούδης: Εκνευρίστηκε από ερώτηση δημοσιογράφου

Δημήτρης Ιτούδης

Η Φενέρμπαχτσε κέρδισε με την Μπάγερν με 79-71 και στο τέλος ο Δημήτρης Ιτούδης απάντησε φανερά ενοχλημένος με την ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τα λεπτά συμμετοχής του του Κάρσεν Έντουαρντς (16’48”).

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Ιτούδη για ποιο λόγο δεν χρησιμοποιήθηκε ο Έντουαρντς περισσότερο στο δεύτερο μέρος με τον Έλληνα τεχνικό να απαντά:

«’Ηταν η επιλογή μου, δεν πιστεύω πως πρέπει να υπερασπιστώ τις επιλογές μου. Όταν το +25 έγινε +13, συνειδητοποιήσαμε πως έπρεπε να αλλάξουμε κάτι. Από την στιγμή που δεν θέλαμε να πάθουμε ό,τι και στον αγώνα με την Αναντολού Εφές, έπρεπε να κάνω μια τέτοια αλλαγή. Είμαστε χαρούμενοι με τον Κάρσεν (Έντουαρντς).

Ξέραμε ότι θα χρειαστεί μια διαδικασία για εκείνον, όταν τον αποκτήσαμε. Υπήρχαν καταστάσεις που έπρεπε να συνηθίσει, αλλά προπονείται πολύ καλά. Παίζει το καλύτερο που μπορεί.

Για τους δημοσιογράφους, αυτοί που δεν παίζουν είναι οι καλύτεροι παίκτες. Είναι εύκολο να ασκήσει κάποιος κριτική. Αυτή η ομάδα μου δόθηκε, ως προπονητής. Είμαι στη δουλειά με χιλιάδες χιλιόμετρα εμπειρίας.

Οι παίκτες πιστεύουν σε μένα. Φυσικά, υπάρχουν η νίκη κι η ήττα. Υπάρχουν πολλά πάνω και κάτω. Γιατί δεν μου κάνετε την ίδια ερώτηση στο +25;»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπάνκι: «Είναι επάξια στην δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Λούκα Μπάνκι. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει …