Κεντρική Διεθνή Η κατάρα στον Έκτορα

Η κατάρα στον Έκτορα

Έκτορα

Το μεγαλύτερο ντέρμπι στην Ιταλία, είναι αυτό ανάμεσα σε Βίρτους Μπολόνια και Αρμάνι Μιλάνο. Το Μίλάνο κατάφερε να πάρει ένα πολύ μεγάλο διπλό στην έδρα της πρώτης την περασμένη Δευτέρα (02/01) με σκορ 96-74.

Δυστυχώς σε αυτό το ματς όμως, το κομμάτι του παιχνιδιού πέρασε σε δεύτερη μοίρα, λόγω των όσων γίνανε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης από τους φίλους της Μπολόνια. Ο προπονητής της Αρμάνι, Έτορε Μεσίνα, έχει κάτσει στον πάγκο της Μπολόνια και εδώ και πέντε χρόνια είναι στη μεγαλύτερη αντίπαλο της ομάδας.

Οι οπαδοί των γηπεδούχων, σήκωσαν ένα πανό την ώρα του αγώνα, το οποίο γράφει: «καμία ειρήνη μεταξύ λύκου και αρνιού». Μία έκφραση την οποία συναντάμε στο 22ο βιβλίο της Ιλιάδας και αναφέρεται στον θάνατο του Έκτορα. Αυτό είναι και το όνομα του Μεσίνα στα ελληνικά.

Με αυτό το μήνυμα, οι οπαδοί της Μπολόνια, ευχήθηκαν στον Μεσίνα να φύγει από τη ζωή, πράγμα το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ανθρώπους του ιταλικού μπάσκετ και ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας, έστειλε την υπόθεση στο αθλητικό δικαστήριο, καθώς πρόκειται για μία πολύ σοβαρή υπόθεση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Παναγιώτης Ραμαντάνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…