Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Γκουντάιτις: «Πρέπει να συνεχίσουμε»

Γκουντάιτις: «Πρέπει να συνεχίσουμε»

Γκουντάιτις Μπαρτσελόνα Παναθηναϊκός

Την πεποίθηση ότι ο Παναθηναϊκός θα τα πάει καλύτερα εξέφρασε ο Γκουντάιτις.

Ο Αρτούρας Γκουντάιτις σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «Basket News», αναφέρθηκε στο μεγάλο πρόβλημα που απασχολεί τον ίδιο με τις χαμένες βολές, καθώς και στην αντίδραση που πρέπει να δείξουν οι «πράσινοι» στο επόμενο ματς.

Οι δηλώσεις του σέντερ του Παναθηναϊκού:

Για τον τρόπο που ο Παναθηναϊκός έχασε από την Τουρκική ομάδα: «Είναι επώδυνη αυτή η ήττα. Από το 1 έως το 10 θα έλεγα πως είναι 10/10. Έτσι είναι το μπάσκετ. Δεν παίζουμε στο νηπιαγωγείο, και το μπάσκετ έτσι λειτουργεί κάποιες φορές όταν έχεις μια καλή ευκαιρία και την αφήνεις να φύγει. Δεν είμαστε οι πρώτοι που το παθαίνουμε αυτό».

Για τη συνέχεια: «Δυστυχώς, χάσαμε μια καλή ευκαιρία να πάρουμε την νίκη και να προχωρήσουμε, όμως πρέπει να σηκώσουμε τα κεφάλια μας για το παιχνίδι της Παρασκευής. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να το κάνουμε αυτό. Πρέπει να δείξουμε στον κόσμο ότι πραγματικά νοιαζόμαστε. Νομίζω πως το δείξαμε κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, μια πολύ καλή ομάδα, την οποία είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε».

Για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε: «Δεν ξέρω πόσες ευκαιρίες χάσαμε. Είχαμε και πολλές δεύτερες ευκαιρίες να σκοράρουμε. Είναι δύσκολο το επόμενο βήμα. Όμως, είδα από όλους στο παρκέ να δείχνουν ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

Για τις άστοχες βολές: «Ακόμα και κάποιοι γκαρντ έχουν 50%. Ναι, είχα 80% όταν έπαιζα στο Μιλάνο. Πιστεύω πως αν επιστρέψω σε αυτά τα νούμερα όλοι θα είμαστε πολύ χαρούμενοι. Δεν κάθομαι στο σπίτι μου χωρίς να προπονούμαι. Πάντα δουλεύω αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού μου. Κάποιες φορές είναι και ψυχολογικό το θέμα και δεν έχει να κάνει με το αν είσαι καλός σουτέρ. Κάποιες σεζόν είχα 80% και δεν άλλαξε κάτι από τότε. Ίσως πρέπει να είμαι πιο δυνατός πνευματικά. Στις τελευταίες βολές πήρα μια βαθιά ανάσα και προσπάθησα να συγκεντρωθώ. Αλλά, ας μην μιλάμε τόσο για αυτό. Όσο πιο πολύ μιλάμε τόσο πιο πολύ πονάει. Τα ποσοστά δεν λένε ψέματα. Ίσως ξεκινήσω να τα βάζω όλα. Θα δούμε τι θα γίνει».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65

Επιβίωσε στην Πόλη η Μονακό. Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς πέρασε διά πυρός και σιδήρου απ…