Κεντρική NBA Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Eκτελέσαμε όπως έπρεπε στην παράταση»
NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Eκτελέσαμε όπως έπρεπε στην παράταση»

antetokounmpo 21

Οι Μπακς, με την βοήθεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ έχαναν μια διαφορά 21 πόντων (90-69, 44′), τελικά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη απέναντι στους Ράπτορς στο έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το σκορ ήταν πολύ χαμηλό στο πρώτο μέρος. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ καλή άμυνα. Στα τρία λεπτά για το τέλος ήμασταν μπροστά με 21 πόντους, αλλά κατάφεραν να μας φτάσουν με 4-5 τρίποντα.

Στο τέλος της ημέρας όμως είναι καλό που κρατήσαμε την ψυχραιμία μας, εκτελέσαμε όπως έπρεπε στην παράταση και κερδίσαμε το παιχνίδι.

Είδα ότι ο Γκρέισον Άλεν ήταν ολομόναχος, είδα τον ΒανΒλιτ να έρχεται από τη γωνία και μπόρεσε να πασάρω την μπάλα. Ο Άλεν έβαλε το σουτ και ήξερα ότι είχαν την ευκαιρία να κερδίσουμε”.

Το σώμα σου είναι κουρασμένο, είναι περισσότερο νοητικό το θέμα βέβαια παρά σωματικό. Αλλά όταν μπορώ να βγω εκεί έξω και να κάνω τη δουλειά μου σωστά σε back-to-back παιχνίδια πάντα αισθάνομαι καλά”.

Καταλαβαίνω το παιχνίδι καλύτερα. Προσπαθώ να απολαμβάνω κάθε στιγμή και την αποδέχομαι. Ξέρω ότι η ομάδα θέλει να είμαι σπουδαίος και κάνω ό,τι μπορώ εκεί έξω για να κερδίζουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…