Κεντρική Β' Εθνική Γεροφώτης: «Στόχος μας μόνο η νίκη»

Γεροφώτης: «Στόχος μας μόνο η νίκη»

dimitris gerofotis makedonikos

Ο Μακεδονικός έχει μπροστά του ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ερμή Λαγκαδά (21/01, 17:00). Ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Γεροφώτης, σε δηλώσεις του στο σάιτ της ομάδας δήλωσε ότι στόχος τους είναι μόνο η νίκη, ενώ σημείωσε ότι στον Ερμή γίνεται καλή δουλειά.

Αναλυτικά:

Στην τελευταία αναμέτρηση, απέναντι σε έναν αντίπαλο πολύ χαμηλότερης δυναμικής βέβαια, δώσατε πολύ χρόνο στους νεότερους ώστε να είναι και αυτοί «ζεστοί». Σε τι βαθμό είσαι ικανοποιημένος από την απόδοση και την προσπάθεια τους;

«Καταρχάς είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν και την προσπάθεια που κάνουν από την αρχή της χρονιάς. Είναι παιδιά που δεν έχουν παίξει ποτέ σε ανδρική ομάδα. Δείχνουν ότι αρχίζουν να πατούν καλύτερα στο γήπεδο και αυτό με φέρνει στην ευχάριστη θέση να μπορώ να τους υπολογίζω και περισσότερο για την συνέχεια, να παίρνουν μέρος και στο τακτικό κομμάτι του παιχνιδιού. Έχουν κάνει μεγάλη πρόοδο αλλά αυτό δεν φτάνει, πρέπει να μην επαναπαύονται και να συνεχίζουν. Και το δείχνουν αυτό, ότι δεν επαναπαύονται, γιατί πράγματι δεν έχουν σταματήσει να δουλεύουν, δουλεύουν σκληρά».

Ο Ερμής έβαλε δύσκολα στον Μακεδονικό στον πρώτο γύρο αλλά τελικά η νίκη κατέληξε σε σας. Ακολούθησε μια δυναμική πορεία, αλλά τώρα, η ομάδα του Λαγκαδά ηττήθηκε από τον Λεύκιππο και έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας. Πώς προσεγγίζετε την αναμέτρηση; Υπάρχει φαβορί;

«Αυτό που λέμε κάθε εβδομάδα, ότι όλες οι ομάδες πάνω-κάτω είμαστε στην ίδια ευθεία. Υπάρχει μια εξάδα-επτάδα ομάδων και μέσα σε αυτές είναι και ο Ερμής. Από την επτάδα αυτή, πάντως, ο Ερμής είναι η ομάδα που παίζει πάνω από τα όρια της και αυτό δείχνει ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά εκεί. Είναι παιδιά εκ των οποίων πολλά δεν είναι έμπειρα, αλλά πατούν πολύ καλά στην κατηγορία και αυτό δείχνει ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά. Φαίνεται και στο γήπεδο και στα αποτελέσματα αυτό. Είναι ένα παιχνίδι ντέρμπι, όπου ο δικός μας στόχος είναι η νίκη και μόνο η νίκη!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …