Κεντρική Β' Εθνική Εθνικός: «Μπαμ» με Μέξη – Πήρε και Αρκουμάνη

Εθνικός: «Μπαμ» με Μέξη – Πήρε και Αρκουμάνη

giannis mexis ermis sximatariou

Ο Εθνικός ήταν ιδιαίτερα ενεργός την τελευταία ημέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Η ομάδα του Πειραιά προχώρησε στη λύση της συνεργασίας της με τον Κώστα Καππή και τον Μιχάλη Χρήστου, ενώ αντίθετα προχώρησε και σε δύο μεταγραφές. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε τόσο τον Γιάννη Μέξη όσο και τον Αλέξανδρο Αρκουμάνη.

Η ομάδα του κόουτς Χούμπαυλη έκανε δύο κινήσεις ουσίας και πρόσθεσε δύο εξαιρετικούς παίκτες στη μηχανή του. Ο Αρκουμάνης προέρχεται από εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Μανδραϊκό, ενώ ο Μέξης άφησε την Elite League και τον Ερμή Σχηματαρίου για τον Εθνικό.

Αναλυτικά:

«Η επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Κώστα Καππή και τον Μιχάλη Χρήστου.

Κώστα και Μιχάλη σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας στην ομάδα και σας ευχόμαστε καλή συνέχεια».

«Η επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλέξανδρο Αρκουμάνη.

Ο έμπειρος γκαρντ ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στον Μανδραϊκό, με τον οποίο πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις. την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Κορωπίου, ενώ κατά το παρελθόν αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στο Πέρα, στον ΕΦΑΟΖ, στο Πόλις και στον ΑΟΝΑ.

Αλέξανδρε καλωσόρισες στον Εθνικό και σου ευχόμαστε καλή μπασκετική σεζόν».

«Η επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Μέξη. Ο 24χρονος καλαθοσφαιριστής αγωνίστηκε φέτος στο υψηλότερο επίπεδο, καθώς στο πρώτο μισό της σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Ερμή Σχηματαρίου και έπαιξε στην Elite League.

Ο Γιάννης Μέξης ξεκίνησε το μπάσκετ και αγωνίστηκε τα περισσότερα χρόνια στους Ικάρου Τρικάλων. στη συνέχεια ακολούθησαν ο Αργοναύτης Ραφήνας και ο ΕΦΑΟΖ, όπου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις.

Το καλοκαίρι μεταπήδησε σε υψηλότερο επίπεδο και μεταγράφηκε στον Ερμή Σχηματαρίου, με τον οποίο βρέθηκε στην Elite League. Η ομάδα μας ήθελε να ενισχύσει τη ρακέτα της και φρόντισε να το κάνει με έναν παίκτη από το πάνω ράφι. Ο Γιάννης Μέξης θα ενισχύσει τις θέσεις των ψηλών της ομάδας μας και αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…