Κεντρική Elite League Ερμής Σχηματαρίου: Δικός του ο Δημήτρης Μαργέλης (pic)

Ερμής Σχηματαρίου: Δικός του ο Δημήτρης Μαργέλης (pic)

dimitris margelis ermis sximatariou

Από το Μαρούσι στον Ερμή Σχηματαρίου

Σε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Ερμής Σχηματαρίου. Η ομάδα του κόουτς Οικονόμου μετά την απόκτηση του Φώτη Βασιλόπουλου ανακοίνωσε και την απόκτηση του Δημήτρη Μαργέλη από το Μαρούσι.

Ο Βασιλόπουλος και ο Μαργέλης είχαν συνυπάρξει ξανά και στον Εθνικό.

Αναλυτικά:

«Ο Ερμής Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Μαργέλη.

Ο Δημήτρης Μαργέλης είναι 24 ετών (γεννημένος 8/1998), έχει ύψος 2,01μ. και αγωνίζεται ως guard/forward. Στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν, αγωνίστηκε στο Μαρούσι και πλέον θα αγωνίζεται στην ομάδα μας, προκειμένου να αποτελέσει μέλος του κορμού του Ερμή Σχηματαρίου. Αυτή είναι η τρίτη μεταγραφή της ομάδας μας για το μεταγραφικό «παράθυρο» του Ιανουαρίου. Με την εν λόγω κίνηση, η διοίκηση του συλλόγου μας θέλει να δείξει ότι παραμένουμε πιστοί στην υπόσχεσή μας προς τον κόσμο μας για να έχουμε το καλύτερο δυνατό σύνολο και όλοι μαζί να μετατρέπουμε τα Σάββατα μας σε γιορτή.

Το προφίλ του Δημήτρη Μαργέλη

Ο Δημήτρης Μαργέλης έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στην Αγία Παρασκευή. Το καλοκαίρι του 2017 επέστρεψε στην πατρίδα του την Κύμη, όπου αγωνίστηκε για δύο με την τοπική ομάδα για πρώτη φορά σε επίπεδο Basket League. Στη συνέχεια, ο Μαργέλης μετακόμισε στο Μεσολόγγι, εκεί όπου φόρεσε τη φανέλα του Χαριλάου Τρικούπη τη σεζόν 2019-20 και πανηγύρισε την άνοδο από την Α2 στη Basket League. Έκτοτε, ακολούθησε μία χρονιά στον Εθνικό, προτού μεταβεί στο Μαρούσι.

Στη διάρκεια της φετινής σεζόν, ο Δημήτρης Μαργέλης είχε 4,3 πόντους (55,1% στα δίποντα, 15,3% στα τρίποντα, 42,8% στις βολές), 3 ριμπάουντ, 1,8 ασίστ και 1,1 κλεψίματα.

Σε δηλώσεις του, ο Δημήτρης Μαργέλης ανέφερε: «Είμαι έτοιμος για το νέο μου ξεκίνημα. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και έχουν γίνει αρκετές αλλαγές στην ομάδα. Χρειαζόμαστε χρόνο για να δεθούμε, έτσι ώστε να διεκδικήσουμε αυτά που μας αναλογούν»!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…