Κεντρική Basket League Άρης Χρηστίδης: Επέστρεψε στο «σπίτι» του

Χρηστίδης: Επέστρεψε στο «σπίτι» του

Χρηστίδης

Στα παλιά του λημέρια επέστρεψε ο Χρηστίδης.

Στην ζωή υπάρχουν περιστάσεις, που αξίζουν και θέλουμε να τις αναβιώσουμε στο μέλλον. Υπάρχουν μερικές αποφάσεις, που θεωρούμε ότι είναι σωστές, ή ίσως να μην μας ταιριάζουν, ή να μην είναι αυτό που τελικά περιμέναμε… 

Όλοι από κάπου ξεκινάμε και μερικές φορές έχουμε την ευκαιρία και την δυνατότητα να επιστρέψουμε εκεί. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του Βασίλη Χρηστίδη, ο οποίος επέστρεψε «σπίτι». Ο 24χρονος φόργουορντ/σέντερ έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, δίνοντας ξανά τα χέρια με τον Άρη για τη συνέχεια της καριέρας του.

Φοράει ξανά τα «κιτρινόμαυρα»

Τον Οκτώβριο του 2015 ο Χρηστίδης συμφώνησε με την ομάδα του Άρη, αλλά συνέχισε να αγωνίζεται στον Μαντουλίδη για τη σεζόν 2015-’16. Το καλοκαίρι του 2016, ο προπονητής  των Θεσσαλονικιών Δημήτρης Πρίφτης, αποφάσισε να εντάξει στην σύνθεση της ομάδας το νεαρό ταλέντο.

Στην ηλικία των 18 ετών, υπέγραψε  συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τους «κιτρινόμαυρους». Έπειτα από περίπου τέσσερα χρόνια ο Χρηστίδης γύρισε πίσω στην μπασκετική του «στέγη».

Ο Έλληνας σέντερ ήταν σαν να μην έλειψε ποτέ από την ομάδα. Χθες έκανε το ντεμπούτο του με τα «κιτρινόμαυρα», αφήνοντας πίσω την παλιά του απόδοση και καλωσορίζοντας τη νέα. Στην χθεσινή εκτός έδρας αναμέτρηση του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό σημείωσε 5 πόντους (2/5 δίποντα, 1/2 βολές), μάζεψε 4 ριμπάουντ (2-2), μοίρασε 2 ασίστ, ενώ παράλληλα έκανε 1 μπλοκ, 3 κλεψίματα κι 1 λάθος σε 21:59.

Αυτό που αναμένουμε πλέον είναι να δούμε την απόδοση του να «απογειώνεται».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Το… σιμουλτανέ τού Μπαρτζώκα

Η πιο δύσκολη… κίνηση στο σκάκι τού Μπαρτζώκα. Ειλικρινά δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση το…